Разливането на вода невинаги е на късмет и добри поличби

Има силата да поема енергия

17.04.2024 | 13:06 Редактор: Вяра Димова
Разливането на вода невинаги е на късмет и добри поличби

Водата е символ на живот, чистота, лекота, здраве. Когато сме напрегнати, обикновено взимайки душ или вана, се чувстваме много по-приятно. Знаем, че трябва да консумираме достатъчно от нея, за да протичат всички процеси в тялото ни както трябва. 

Може би няма човек, на който да не му се е случвало, случайно да бутне чаша/кана/шие с вода. Как може да се тълкува това?

Що се отнася до значението на разливане на вода в духовен смисъл, това обикновено се смята за късмет в много култури. Символизира ново начало, което да "тече" с голяма лекота. Разлятата вода пречиства и носи положителни вибрации. Водата има силата да поема енергия.

Разливането на вода може да е показател, че имаме и някои емоционални блокажи, които трябва да извадим на повърхността. Нежното повикване на водата ни кара да осъзнаем факта, че в момента сме твърде разсеяни от мислите си и трябва да живеем повече в настоящето и да се съсредоточим върху това, което е наистина важно за вас. Разливането на вода се свързва с късмет, добри поличби, че ни очакват вълнуващи промени. 

Течащата вода символизира движението, а случайното ѝ разливане показва да се освободим от негативното, за да възстановим своя енергиен поток и баланса в живота си. 

Многократни случайни разливания, особено ако се повтарят за кратък период от време, може да ни карат да спрем за миг и да осъзнаем, че сме твърде стресирани, дори може би депресирани, пише az-jenata.bg. Да разлеете случайно вода е хубаво, защото отваряте път на новото, измивате старото, негативното, трудностите. Нови хоризонти, нови начала и повече лекота на душата. 

Снимка: pixabay