Принц Уилям с първа публикация след диагнозата на Кейт

Той подписа поста си с "У", което означава, че текстът е написан лично от него

12.04.2024 | 14:28 Редактор: Искра Ангелова
Принц Уилям с първа публикация след диагнозата на Кейт

Принц Уилям се завърна в социалните мрежи за първи път след обявяването на новината, че съпругата му Кейт Мидълтън преминава през лечение на рак.

41-годишният престолонаследник на британския трон в момента прекарва време със семейството си, тъй като децата му са във ваканция и имат нужда от внимание. Въпреки това, Уилям се оттегли за кратко от бащинските задължения, за да коментира важна новина от света на британския футбол.

Той сподели лично съобщение в кралския профил в платформите Х и Instagram, отбелязвайки новината за пенсионирането от националния отбор на Рейчъл Дейли, която сега се фокусира изцяло върху кариерата си в "Астън Вила".

"Благодаря ти за толкова много незабравими представяния за Лъвиците, Рейчъл Дейли. Пожелавам ти много голове в "Астън Вила", написа Уилям. Футболистката планува да продължи кариерата си на клубно ниво, което е изключително добра новина за принца, който е известен фен на отбора. Той също така е предал тази страст на 10-годишния си син Джордж, с когото на няколко пъти са били забелязвани на трибуните, наблюдавайки любимия си клуб.

Принцът на Уелс публикува монтаж от снимки на Дейли, върху които е изписано нейното съобщение за оттеглянето от националния отбор. Той подписа поста си с "У", което означава, че текстът е написан лично от него, а не от негови представители.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС