Венера в Овен - време е за рискове и смели решения, ето какво очаква зодиите

Любовният живот става по-динамичен

10.04.2024 | 10:25 Редактор: Искра Ангелова
Венера в Овен - време е за рискове и смели решения, ето какво очаква зодиите

Планетата на любовта, романтиката и красотата влезе в знака на огнения Овен на 5 април и ще остане там до 29 април. Това значи, че любовният живот става по-динамичен, дори леко напрегнат, страстта кипи. Партньорите стават по-игриви, палави, готови са да извъртят смешни номера на партньора, да създават приятелски състезания, да говорят открито и без заобикалки. Ще има повече забавления, страстта ще бъде показвана, трябва да сме смели и да грабнем възможностите. Ето какво да очаква всяка зодия, според "CHANI".

Овен

Адреналинът влиза в живота им. Ако не са имали куража да боядисат косата си, да си направят татуировка или да подменят гардероба си, през следващите седмици намират вдъхновение и кураж. Но може да става дума и за вътрешна радикална промяна. Да се подготвят за това да се изправят лице в лице със страховете си, с това, което другите хора мислят за тях, да се сблъскат с несигурностите си и да ги преборят, да се научат да обичат себе си. Сега е перфектният момент да тестват себе си и да бъдат по-смели.

Телец

През следващите седмици трябва да се фокусират над тайните си фантазии, желанията си, върху това, което ги е разочаровало. Трябва добре да пазят местата, на които си почиват и които им носят спокойствие. Нека направят промени в интериора на дома, да украсят както им харесва, да вложат нещо от себе си в него. Да отказват социални ангажименти, ако това ще изтощи батериите им. Да водят само конструктивни спорове, и то с хора, които ги вдъхновяват. Ако мечтаят за подвизи и големи победи, нека сега действат смело.

Близнаци

През периода те трябва да търсят съмишленици, с които ги обединяват общи каузи, с които се борят за нещо, с помощта, на които създават спорове с други хора и държат да бъдат изслушани. Това може да са художници, които не познават граници, свирепи активисти, които се борят за своята кауза, бунтари. За Близнаците ще е по-лесно да тестват границите си и да се сблъскат с несигурностите си, ако около тях има такива хора. Общностите и компаниите не са само за разпускане и забавление, те помагат и за поемане на рискове, откриване на себе си. Нека Близнаците се изправят лице в лице със страховете си.

Рак

Допълнителна сила и сладост - това получават задачите, идеите, мисиите, творческите продукти на Раците през периода. Тези зодии стават по-пламенни, страстни и са готови да покажат кои са и за какво се борят. Нека оставят инстинктите да ги водят, така ще привлекат към себе си хора, които ги подкрепят, ще подредят плановете си и хаосът ще си отиде, за да отстъпи място на хармонията. Когато имат възможност да представят своя идея - нека го направят. Да покажат последните си творби или мисли онлайн, да помогнат на човек, който ги вдъхновява, да поемат рискове. Така ще придобият повече кураж, съобщава teenproblem.net.

Лъв

През следващите седмици те трябва да се фокусират над прозренията и знанията, които могат да получат, ако поемат по непознати и неотъпкани пътища, ако обръщат внимание на езотеричното. Да разширят хоризонта си, да видят света по нов начин. Всичко това изисква смелост и подкрепа от любими хора. Нека правят проучвания, да си създадат различни ритуали, да намерят своите истини, да си създадат нови идеи. Това ще ги накара да се чувстват по-добре и по-жизнени. Да се учат от философи, мислители, които са се изправили срещу остарелите идеи. Лъвовете да се разровят из библиотеките и да намерят мъдростта, да бъдат смели.

Дева

Късметът идва при смелите. През следващите седмици те трябва да се фокусират над амбициите си, артистичните си умения, творческите задачи и съвместните проекти. Нека се грижат за тях и да вярват в тях. Сега не е подходящо да бъдат срамежливи и да не показват уменията си, да пренебрегват мечтите си. Имат силата да вдъхнат ентусиазъм на хората, които мислят като тях и ги подкрепят. Ако се чудят дали да кандидатстват за стипендия, за заем, дали да започнат бизнес или да запишат курс, нека намерят куража да го направят. Да не премислят прекалено много нещата и стратегиите, а да се отдадат на страстта и хобитата си. Да следват инстинкта си.

Везни

Те са посъветвани през периода да поемат конструктивни рискове, що се касае до партньорствата им. Независимо дали става дума за най-добър приятел, романтичен партньор, колеги, съученици и т.н. Трябва им кураж, за да може връзките да цъфтят и да се развиват. Нека са уязвими и да покажат какво мислят, какво чувстват - това ще е истинска тръпка за тях и ще им донесе много вълнуващи моменти. Везните да действат тактично и да обмислят разговорите, за да не кажат прекалено много неща наведнъж и откровенията им да не изплашат околните. Те винаги искат хората около тях да са доволни и отношенията да са хармонични, но все пак трябва да се научат да казват истината, макар и по-внимателно.

Скорпион

През периода трябва да разнообразят ежедневната работа с награди и различни дребни неща, с които да поглезят себе си. Енергията им се повишава, когато имат много задачи и проекти, нека се насладят на това, че са заети. Само да запомнят, че трябва малко да релаксират, дори когато имат много работа, така тя става по-сладка и смислена. Например, да отидат да си купят сладолед следобед, да се отдадат на танци след края на работния ден или да се разходят в парка в обедната почивка и да говорят с любим човек по телефона. Ако усетят, че стават заядливи с колегите, да вложат тази своя свирепа енергия в проекта и да дадат най-доброто от себе си. Да победят и надминат себе си им носи най-голяма наслада.

Стрелец

В следващите седмици Стрелците трябва да се отдадат на креативност, творчество, романтика и забавления. Да преследват това, което им харесва, да поемат рискове, да оставят инстинктите да ги водят към хората и местата, които им допадат. Така ще светнат и ще са в чудесно настроение. Може около тях да има интересни личности, бунтари, нека им дадат шанс и да флиртуват с тях. Тези зодии може да залагат на смели и нетрадиционни аксесоари през периода. Или да решат да променят визията си. Някои пък ще се насладят на СПА процедури, които ще презаредят батериите им. Когато се колебаят, да се отдадат на страстта.

Козирог

Козирозите трябва да се погрижат за домашните въпроси, за семейния уют и всичко вкъщи - това ги кара да се чувстват жизнени и енергични. Може да започнат да си правят здравословни смутита вкъщи сутрин, да си вземат релаксираща вана вечер, да събират семейството за филмов маратон, да сложат снимки на предшествениците си навсякъде в дома. Всичко това ще ги зареди с енергия. В жилището си те забравят за несигурностите си и събират кураж. Нека да открият детето в себе си, това също ще подобри настроението им.

Водолей

Ежедневието им става доста динамично, ще им хрумнат хиляди нови идеи, стават по-дейни и страстни. Може да решат да пофлиртуват онлайн, да поканят тръпката си на среща, да се запознаят със съседите, да се запишат на творчески курс, да спортуват повече. Важното е да дадат воля на ентусиазма си. Ако преследват желанията си, ще привлекат към себе си това, което искат. И може лесно да спечелят съмишленици. И ако изведнъж ги хване срам, че са постнали нещо в профила си или са писали на някого, нека си напомнят, че трябва да поемат рискове, за да се чувстват живи и свързани със света. Струва си да рискуват.

Риби

През следващите седмици Рибите трябва да залагат на себе си - с пари, с време, с енергия. Ако искат да реализират някакъв свой бизнес, свързан с хобито им, нека сега инвестират в него. Може да им се струва рисковано, но трябва да ценят дарбите си и да позволят на таланта им да им помогне. Ако вярват в себе си, другите също ще повярват в тях и така ще постигнат успех. Ако не става дума за бизнес, все пак нека покажат себе си и да поемат рискове. Да отидат на протестите и шествията, на които искат, да станат по-щедри и да правят дарения, да участват в различни игри, състезания и т.н.

Снимка: Pixabay