Дело за $30 млн.: Ще излезе ли "чист" принц Хари от секс скандала с Пъф Деди?

Рапърът е обвинен в сексуално насилие

01.04.2024 | 15:42 Редактор: Искра Ангелова
Дело за $30 млн.: Ще излезе ли

Пореден скандал разтърси света на звездите. Този път принц Хари е посочен в дело за 30 милиона долара, заведено срещу Шон Комбс (P.Diddy). 

Рапърът е обвинен в сексуално насилие, непристойно посегателство над малолетни и малтретиране. Музикалният продуцент Родни "Лил Род" Джоунс твърди, че Диди е бил домакин на диви частни партита, на които са присъствали известни личности, включително херцога на Съсекс, политици, спортисти и престъпни лица, свързани с трафик на сексуални услуги.

Принц Хари обаче не е обвинен. Отбелязва се, че синовете на принц Чарлз и принцеса Даяна се срещнали с P.Diddy на парти през 2007 г.  След това братята организирали прием, за да благодарят на артистите, които участвали в благотворителен концерт в чест на покойната им майка на стадион "Уембли".

Рапърът изпълнил известната балада "Ще ми липсваш". Оттогава принц Хари продължава да общува с Шон Комбс и приема покани от него за частни партита в Съединените щати. Да припомним, че Диди беше съден и от бившата си приятелка, певицата Каси Вентура, която го обвини в дългогодишен физически тормоз, определяйки поведението му като неморално.

"Ние винаги ще подкрепяме правоприлагащите органи, тъй като те се стремят да изправят пред правосъдието онези, които нарушават закона. Надявам се, че това е началото на процес, който ще държи г-н Комбс отговорен за покварените му действия", каза 37-годишната Каси.

Принц Хари и Меган Маркъл обсъждат издаването на нова книга. Кралският биограф Том Куин отбелязва, че в сравнение с първата им работа, тези мемоари ще бъдат по-малко откровени, тъй като херцозите на Съсекс се стремят към помирение с кралското семейство.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС