Любовен хороскоп за периода 1-7 април за всички зодии

Приключения за Лъвовете, Девите ще търсят повече интимност

30.03.2024 | 10:11 Редактор: Вяра Димова
Любовен хороскоп за периода 1-7 април за всички зодии

В началото на месец април представителите на зодиака определено ще знаят какво искат да получат от любовта. Меркурий става ретрограден в знака на зодия Овен и така ще се задържи до 25 април. Венера също се присъединява, за да добави повече приятни емоции в любовния ни живот. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

В първата седмица на април вниманието ще бъде насочено към вас, Овни, особено когато става въпрос за любов. Бихте могли да преразгледате как общувате с любимия ви човек или с любовен интерес, тъй като Меркурий става ретрограден във вашия знак точно на 1 април. 

Телец 

В първите дни на новия месец Телците определено ще си задават въпроса защо не получават някой неща в любовта. Меркурий става ретрограден във вашия скрит 12-и дом в понеделник, вдъхновявайки ви да започнете да разплитате всички възли в онези мисли, които ви теглят надолу. 

Близнаци

Родените под знака на зодията определено знаят какво искат в любовта. За щастие, в края на седмицата е по-вероятно да получите всичко, което желаете, защото звездите ви дават смелостта да го преследвате.

Рак

Раците определено ще мислят повече за това какво може да направи партньорът им за тях, отколкото какво могат да направят те за него/нея. Това е добре, особено ако вие обикновено сте даващият във взаимоотношенията ви.

Лъв

Пролетта ви зарежда с настроение за любовни приключения. Готови сте да поемете риск, който не сте поемали досега, но пък който може да ви донесе хубави емоции. Звездите ви съветват все пак да бъдете внимателни и да обмисляте добре всяко свое решение.

Дева

Интимните емоции ще ви носят удовлетворение. Венера се премества във вашия 8-и дом, което ще ви накара да жадувате за допълнителна интимност. Планетата на любовта ще направи великолепна връзка с Плутон, засилвайки това желание и също така правейки напълно възможно да получите точно това, което искате най-много.

Везни

Скъпи Везни, Меркурий става ретрограден тази седмица и ще засегне вашия сектор на партньорството. Това може да ви донесе много объркване по отношение на идеи и планове относно въпроси, свързани с взаимоотношенията. 

Скорпион

Егоизмът може да поеме властта в любовния ви живот, но има основателна причина, Скорпиони. Ако в близкото минало сте давали повече от себе си на любимия човек или любовен интерес, инвестирали сте в тази личност много, то това е напът да се промени. Освен ако няма реципрочност, повече няма да желаете да сте в позицията на даващи.

Стрелец 

През новата седмица е възможно да се съмнявате във всяко свое движение, когато става въпрос за любов. Меркурий става ретрограден във вашия романтичен сектор в понеделник, последван от Венера, която навлиза в същата зона на вашата карта в края на седмицата.

Козирог 

Основното решение за тази седмица може да е свързано със семейството и любовния ви живот. Някои Козирози може да се изкушат да дадат нов шанс на човек от миналото им, с когото са имали любовни взаимоотношения.

Водолей 

Меркурий става ретрограден на 1 април. Венера също е активна през първата седмица на април, а това ще ви зареди с положителни мисли за романтика и любов. Ако сте необвързани, може да обмислите ценни уроци, научени от всяка връзка и да продължите напред с желание за нова любов.

Риби 

Рибите няма да се задоволяват с нищо по-малко, от това, което заслужават. Венера влиза във вашия 2-ри дом на самооценката. Качества, свързани с амбиция, сила и смелост, са изключително привлекателни за вас.

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay