Скандалът с Пъф Деди се разраства, Ъшър разкри за "оргии без прекъсване"

"Мястото на Шон просто беше пълно с мацки", сподели изпълнителят

28.03.2024 | 09:31 Редактор: Искра Ангелова
Скандалът с Пъф Деди се разраства, Ъшър разкри за

Оказва се, че Ъшър е разказал доста пикантни подробности за живота си с Шон "Диди" Комбс когато е бил тийнейджър, в появило се видео от далечната 2016. Старото му интервю се появи на повърхността два дни след нахлуването от полицията в домовете на музикалния продуцент и рапър, който е разследван за секс трафик.

Ъшър е  бил доста откровен за това, че е живял с Пи Диди през 90-те, когато е бил само на 13 или 14 години, и че е видял доста скандални неща в  дома му. По време на участие през 2016 г. в "Шоуто на Хауърд Стърн" певецът е казал, че бившият главен изпълнителен директор на Epic Records, L.A. Reids, му е предложил да живее в дома на Комбс в Ню Йорк за една година, за да "види какво представлява начинът на живот на музикант".

"През 90-те, разбирате ли какво е това?", казва Ъшър, имайки предвид, че се е докоснал до този начин на живот, когато е бил в пубертета. Във въпросния видеоклип Ъшър потвърждава пред водещия: "Мястото на Пъфи просто беше пълно с мацки и оргии без прекъсване".

Ъшър, който сега е  на 45 години, споделя още, че е станал свидетел на някои доста "любопитни неща": "Отидох там, за да видя начина на живот. Видях го, да. Но не знам дали дори съм разбирал какво гледам. Беше доста диво. Случваха се много любопитни неща".

Когато Стърн го пита в същото интервю дали би позволил на собствените си деца да отидат в "Puffy Flavor Camp", той веднага отговаря с: "По дяволите, не".

Ъшър има две деца от бившата си съпруга Тамека Фостър и две други с настоящата си жена Джен Гойкочеа.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС