Женски хороскоп за април за всяка зодия

Периодът е подходящ за завършване на проекти

28.03.2024 | 08:56 Редактор: Елеонора Танева
Женски хороскоп за април за всяка зодия

Овен

На 1 април започва ретроградният цикъл на Меркурий във вашия знак, така че е важно време за вас да помислите как наистина сте се движили през живота си. Време е да поемете пълна отговорност за това къде искате да отидете и как ще стигнете дотам.

Погледнете назад във времето и вижте какви теми и модели са били на дневен ред за вас. Също така, новолунието и затъмнението на 8 април отново в Овен, предоставят мощна възможност да си представите какво искате да бъде бъдещето ви.

Телец

Скъпи дами, април ще бъде важен месец за вас. Затъмнението и новолунието в Овен попадат във вашия 9-и дом. Това ще ви подсети за вашите дарби и таланти, които сякаш сте скрили от света. Юпитер и Уран в Телец се събират на 21 април, отбелязвайки ключова повратна точка в стъпването във вашата автентичност. Април е месец на нови начала, но също така включва вземане на съществени решения и избори. Очакват ви вълнуващи събития и усмивки.

Близнаци

През новия период планетата на късмета – Юпитер, завършва пътуването си през вашия 12-и дом, където беше през последната година, помагайки ви да влезете в контакт с духовната си същност.

Ако през последните седмици или месеци сте преминали през някакви обучения за повишаване на квалификация, придобиване на нови познания, то знайте, че новолунието в Овен ще окаже влияние на вашия 8-и дом на желанията. През следващия месец Юпитер се премества в Близнаци, което ще бъде най-подходящото време за прилагане на наученото. 

Рак 

Април започва с ретрограден Меркурий, който ще окаже влияние на вашата кариера. Ще бъде важно до 25 април, а и няколко дни след това, когато приключва ретроградната му фаза, да сте особено внимателни в работата.

Дните около 21 април също са важни, тъй като съвпадат Юпитер/Уран може да ви изправи пред важни събития. Не се колебайте да приемете неочаквани покани през това време, тъй като те могат да доведат до вълнуващи възможности и нови връзки.

Лъв 

Новолунието и затъмнението в Овен отключва вашата зона на изследване, помагайки ви да покажете нова визионерска концепция. Ще имате прекрасни възможности да изразите своите таланти в работата, хобито ви. Звездите ви съветват да не мислите твърде детайлно, а да се доверявате на интуицията си повече от всякога.

Април ви носи хубави емоции и удовлетворение, пише az-jenata.bg

Дева

Новолунието в Овен в първите дни на април ви носи сила, трансформация и обновяване. Работете върху най-големите си цели за годината, тъй като можете да преодолеете вашите страхове и несигурности, които иначе биха могли да ви забавят.

Въпреки това, пазете се от ретроградната фаза на Меркурий между 1 и 25 април, което може да ви подведе да преосмислите стъпките си. 

Везни 

През март затъмнението и пълнолунието във Везни е възможно да са ви поставили някои екзистенциални въпроси. През април сюжетната линия на затъмнението продължава, тъй като затъмнението на новолунието в Овен на 8-и попада във вашия дом на взаимоотношенията. Подтиква ви да вземете някои важни решения, които може би сте отлагали. Определено ви очаква интересен период, но и хубави емоции. В любовта ще бъде динамично.

Скорпион 

Този месец бележи важен период за вас, дами. Затъмнението на новолунието в Овен на 8 април ще окаже влияние върху вашата зона на рутина.

Ще се почувствате обновени, докато освобождавате емоционален багаж, за който може би не сте подозирали. Вашите сънища също ще ви отведат до някои прозрения. В любовния ви живот също е възможно да настъпи голямо раздвижване. Транзитът на Юпитер може да ви накара да се бунтувате срещу всеки по пътя ви, затова внимавайте.

Стрелец

Творческата ви сила ще се разгърне през април. Ако сте отлагали някаква идея, слънчевото затъмнение на новолунието в знака на Овен може да ви подтикне към действие. Ретроградният Меркурий в Овен също може да ви помогне да се задълбочите в различни творчески среди, които никога преди не сте обмисляли. 

Тъй като съвпадат на Юпитер и Уран ще окаже влияние върху вашата кариера, то месецът може да е по-натоварен в това отношение.

Козирог

Април започва с ретрограден Меркурий в Овен, който ще насърчи дамите родени под знака на зодията да изразяват чувствата си по-открито. Споделянето може да ви помогне да видите повече страни от вас, които не сте познавали досега. Затъмненията ни поставят на кръстопът, а затъмнението на новолунието в Овен ще ви подтикне да помислите къде можете да посеете идеите си за дългосрочен план. Едно е сигурно – ще търсите своята посока, която ви помага да процъфтявате.

Водолей

Скъпи дами, през новия месец не се колебайте да споделите идеите си. Слънчевото затъмнение и новолунието в Овен ще ви помогнат да изразите себе си пред другите по най-добрия начин. Интуицията ще ви води. Дългоочакваният съвпад на Юпитер и Уран в Телец ще ви вдъхнови да откривате нови светове пред себе си, да пътувате и да се забавлявате повече. 

Риби

Венера преминава в знака на зодия Овен на 5 април, дарявайки ви с малко магия, за да блеснете отвътре навън. Новолунното затъмнение в Овен ще ви напомни да вземате решения, които дават приоритет на вашите нужди и желания, без постоянно да се опитвате да направите всички около вас щастливи. Сега е моментът да покажете талантите и уменията си, да поискате подобаващо възнаграждение за тях. 

Определено през април ще получите нужното ви признание както в работата, така и в любовта.

Снимка: pixabay