Виктория Бекъм похвали Дейвид за "най-добрия подарък някога" (+ВИДЕО)

Изненадал я с електрически скутер за 300 британски паунда

27.03.2024 | 10:18 Редактор: Вяра Димова

Виктория Бекъм похвали съпруга си Дейвид, че я е дарил с "най-добрия подарък някога". Модната дизайнерка, която през април ще навърши 50 години, е получила от мъжа си електрически скутер за 300 британски паунда, но явно той ѝ е по-ценен от всички луксозни автомобили в техния автопарк.

Причината е, че през февруари 49-годишната бивша певица претърпя злополука по време на тренировка, което доведе до счупване на костица в крака ѝ. Имено затова загриженият Дейвид демонстрира своята най-внимателна страна, като купи на жена си въпросната тротинетка, с която тя да се придвижва много по-лесно.

След нараняването на мисис Бекъм ѝ се наложи да се придвижва с патерици, но благодарение на мъжа ѝ – футболна икона, тя вече ще е доста по-улеснена. Виктория използва своя Instagram профил, за да сподели вълнението си от подаръка, който е получила от 48-годишния Дейвид.

Самият Бекъм пък сподели защо е избрал точно този скутер за съпругата си. В споделено видео последователите на знаменитата двойка можеха да видят как бившият спортист внимателно сглобява скутера, който е със седалка. 

Въпросното превозно средство е проектирано с мека платформа за коляното, като така скутерът има за цел да облекчи нуждата от патерици, като държи крака ѝ повдигнат и необременен. Снабден е със звънец и поставка за напитки, а освен това набира и доста висока скорост, както самата Виктория отбеляза.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС, видео: Instagram