Камерън Диас стана майка за втори път на 51 години

Актрисата и музикантът Бенджи Мадън сключиха брак през 2015 г., а първото им дете се роди през 2019 г.

26.03.2024 | 09:05 Редактор: Вяра Димова
Камерън Диас стана майка за втори път на 51 години

Камерън Диас и Бенджи Мадън разкриха, че са посрещнали второто си дете заедно. 51-годишната актриса и 45-годишният музикант направиха това признание в общ пост в социалната мрежа Instagram. Второто им дете е момче и носи името Кардинал Мадън.

"Ние сме благословени и развълнувани да обявим раждането на сина ни - Кардинал Мадън. Той е страхотен и ние всички сме толкова щастливи, че той е тук! За безопасността и уединеността на децата, ние няма да публикуваме никакви снимки, но той е наистина сладък. Ние се чувстваме толкова благословени и благодарни. Изпращаме много любов на вашето семейство от нашето", написаха звездите.

Камерън и Бенджи сключиха брак през януари 2015 г., като тогава имаха връзка по-малко от година. Те имат дъщеря Радикс, която се роди в края на 2019 г. Актрисата твърди, че беквокалиста и китарист на Good Charlotte е най-добрият баща, пише Teenproblem.net.

"Той е весел и толкова забавен, най-добрият баща. Мога да се разплача, защото просто той е най-добрият", сподели тя преди време в "Rule Breakers".

Снимка: БГНЕС