Хороскоп за всички зодии за периода 25 - 31 март

Везните да се пазят от измамници, крайни настроения при Водолеите

25.03.2024 | 08:31 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за всички зодии за периода 25 - 31 март

Какво ви очаква в последната седмица на март- вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Сложен период. Може да преживеете някои разочарования, породени от прекалените ви очаквания. Във ваш интерес е да отложите амбициозните планове за известно време и да намалите темпото. Не разпилявайте вниманието си в хиляди посоки, придържайте се към най-главното.

Телец

Съсредоточете се върху завършване на започнатите проекти и оформяне на окончателни заключения по тях. Не са изключени разногласия между вас и колегите или деловите ви партньори. Един от начините да ги избегнете е да не говорите за успехите си и изобщо да не споделяте детайли от личния живот. 

Близнаци

Не се заемайте с нищо сложно, ако не разполагате с достатъчно информация. Ще получите удовлетворителни резултати от заниманията, чието изпълнение сте анализирали подробно. Прекаленият оптимизъм и излишно смелите рискови действия ще ви създадат неприятности. 

Рак

От вас зависи да преценявате силите и възможностите си обективно. Твърде често ще попадате в стресови ситуации и е от значение с кого ще обсъждате тревогите си. Неприятностите, доколкото ги има, ще са свързани с недостига на финанси или с невъзможността да се справите с някои свои задължения.

Лъв

Творческият ви потенциал ще е достатъчно силен, за да измислите подходящ начин, чрез който да популяризирате уменията и постиженията си. Ще намерите съмишленици, с които да създадете устойчива база за дългосрочните си проекти. 

Дева

Обстоятелствата ще са нееднозначни и на моменти събитията ще създават напрежение. Нито вярвайте на обещания, нито давайте такива. Отстоявайте интересите си по възможност с "мирни" средства. Довършете задачите, които непрекъснато си намирате причини да отложите, защото са ви досадни. 

Везни

С пълнолуние и полусенчесто Лунно затъмнение във вашия знак започва седмицата. Обстановката ще е нестабилна. Не прекалявайте с развлеченията, ограничете контактите. Не е изключено да попаднете на мошеници, завистници и какви ли не други екземпляри, чиято единствена цел ще е да ви използват и измамят. 

Скорпион

Мотото за предстоящата седмица е: "бързай бавно". Ще напреднат онези от вас, които умеят да разпределят работата си, да реагират гъвкаво, да поддържат умерено темпо и да оценяват обективно условията, при които се намират. Ще се натъквате на затруднения и то почти ежедневно. 

Стрелец

Настроението ви ще е доста нестабилно и с уклон към преувеличаване на неприятностите. Не говорете за себе си и наблюдавайте внимателно реакциите на околните. Ще ви подскажат кога и къде сте допуснали грешки, а дали своевременно ще ги отстраните, зависи изцяло от вас.

Козирог

Не си поставяйте твърде амбициозни задачи, защото ще се натъкнете на затруднения, няма да можете да ги осъществите и ще почувствате неудовлетворение от самите себе си. Първоначално насочете вниманието си към довършване на изоставеното и изостаналото.

Водолей

Енергетиката ви ще е стабилна, за разлика от настроението, което ще се променя леко синусоидално – от прекалено въодушевление до пристъпи на депресия. При подобни обстоятелства е нормално да се случват недоразумения или ситуации на неразбиране с хората от обичайното ви обкръжение.

Риби

Интуицията, прозорливостта, но и сензитивността ви ще са осезаеми. Положителните преживявания ще са свързани предимно с романтичните отношения, които ще са почти неизчерпаем източник на приятни изненади. Неприятните усещания ще идват предимно от професионалната сфера. 

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay