Хороскоп за 23 март: Затруднения за Лъвовете, Водолеите да се оставят на "течението"

Не много добри новини ще развалят настроението на Телците

23.03.2024 | 07:53 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 23 март: Затруднения за Лъвовете, Водолеите да се оставят на

Овен

Ненадейно ще ви помолят да се заемете с дейност, която много ви харесва. Съвсем естествено е, че ще изоставите всичко останало, но не забравяйте, че някои задължения няма как да бъдат избегнати.

Телец

Неочаквани новини ще се отразят на настроението ви при това не съвсем тонизиращо. Изведнъж може да станете твърде раздразнителни и несговорчиви. Намалете контактите, за да избегнете възможността за влошаване на отношенията.

Близнаци

Много е вероятно да се наложи да направите допълнителни непредвидени разходи. Помислете внимателно кои от набелязаните бихте могли да избегнете, за да не пострада прекалено много бюджетът ви.

Рак

За всички въпроси, които се опитвате да обсъждате с близките си, може да останете с впечатлението, че изобщо не ви разбират. Не се отчайвайте. Дайте им възможност сами да поразсъждават върху коментираните теми и да си изградят мнение. След обед е възможно да получите мил подарък.

Лъв

Към каквато и работа да се ориентирате, колкото и лесна да ви изглежда, ще се натъкнете на затруднения. Не се опитвайте да „пробивате стените с главата си“. Приятелите са за това – да помагат.

Дева

Непредвидена покана за присъствие на публична инициатива ще ви въодушеви. Не се отказвайте, преживяванията ще са впечатляващи и ще ви подскажат точно какво трябва да промените в динамичния си стереотип.

Везни

Настроението ви ще е доста нестабилно с уклон към песимистично. Най-здравословният и ефикасен начин да възстановите душевното си равновесие е да останете за известно време насаме с природата. Е, ако съвсем не ви се иска да сте без компания, то от вас зависи да си осигурите най-подходящия спътник.

Скорпион

Поведението на околните, независимо дали ги познавате или не, може да предизвика тъжни мисли, дори разочарование. Опитайте се да приемете фактите по-философски и с ясното съзнание, че са динамични. Събитията утре ще са различни от тези днес.

Стрелец

Последователност и постоянство са „кодовите думички“ за днешния ден. Не всичко ще е толкова лесно, колкото сте предполагали, но пък крайните резултати ще са напълно удовлетворителни.

Козирог

Почти през целия ден между вас и близките ви ще избухват конфликти и разногласия. Ако успеете да овладеете собствените си емоции, ще успеете да успокоите и останалите участници в споровете, съветва az-jenata.bg.

Водолей

Енергия и вдъхновение не ви липсват, но що се отнася до личната ви организация, ситуацията никак няма да е обнадеждаваща. Оставете сериозните занимания за друг ден, когато няма да сте толкова хаотични и просто се оставете на „течението“. Със сигурност до вечерта няма да сте направили нищо смислено, но пък и възможността за грешки ще е сведена почти до нулата.

Риби

Ще се случат промени, с които няма как да не се съобразите. Приемете ги без излишен драматизъм. Съвсем скоро ще се убедите, че всъщност са ви били необходими.

Снимка: pixabay