Шакира: Кариера ми се подобри след раздялата с Пике, той ме дърпаше назад

"От една страна е добре да нямаш съпруг", заяви певицата

22.03.2024 | 19:30 Редактор: Толя Стоянова
Шакира: Кариера ми се подобри след раздялата с Пике, той ме дърпаше назад

Шакира е по-щастлива от всякога и с пълна сила се наслаждава на моминския живот. В ново интервю пред Зейн Лоу за Apple Music 1 изпълнителката говори открито за живота си като самотна майка и как напускането на Барселона за сметка на Маями ѝ е помогнало да подобри изкуството си. 

Докато се опитва да бъде подкрепяща приятелка на бившия си Жерар Пике, с когото имаше връзка 11 години преди раздялата през 2022 г., и да отглежда двамата им синове Милан и Саша, Шакира е изпитвала трудности да намери точния баланс в живота си. 

"Беше нещо като връзка, базирана на любов-омраза, защото всеки път, когато влизах в студиото да свърша работата си, се провалях. Имах чувството, че оставям семейството си на заден план. Имаше моменти, в които наистина не се наслаждавах на процеса. Чувствах вина. Чувствах се разпокъсана“, казва колумбийката. 

Сега, когато децата ѝ вече са пораснали и живеят с нея в Маями, нещата са много по-различни, въпреки че сега може да изглежда по-трудно, защото Шакира се грижи сама за Саша и Милан, които разчитат на нея за всичко. Казва, че като самотна майка, няма съпруг, който да ѝ помага в домашните задължения, възпитанието на момчетата или пък с училищните им занимания. Макар да звучи трудно, Шакира е категорична, че музикалната ѝ кариера се е подобрила след раздялата с Пике

"От една страна е добре да нямаш съпруг, защото това ме дърпаше назад. Сега искам да работя. Искам да пиша песни. Искам да правя музика. Това е крещяща нужда, която не съм изпитвала преди", казва певицата. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС