Слънце в Овен: Поражда се желание за завладяване, време е за ново начало

Откъсваме се от миналото, за да живеем пълноценно в настоящето

18.03.2024 | 14:51 Редактор: Елеонора Танева
Слънце в Овен: Поражда се желание за завладяване, време е за ново начало

На 21 март Слънцето преминава в знака на зодия Овен. Когато Слънцето е в този зодиакален знак, ние сме ентусиазирани и спонтанни. Мотивирани сме от желанието да завладяваме. Импулсивни сме, търсим новото начало. Овенът е смел знак, споделя директно какво мисли, често воден от егото. 

Когато Слънцето се премести в Овен, ние се връщаме към живот с прилив на вълнение и мотивация. Транзитът поставя началото на пролетния сезон и новата астрологична година, така че е прекрасно време за нови начала. Слънцето в Овен ни помага нещата да се задвижат. Ще бъдем насърчени да се откажем от съсредоточаване в миналото и в бъдещето, за да живеем пълноценно в настоящия момент.

Овенът не е тук, за да ни създава комфорт, а за да разпали въображението ни, да ни помогне да започнем наново. Сега е подходящ момент да започнем спортна активност, да се поглезим с малък подарък. 

Въпреки положителните аспекти на транзита на Слънцето, все пак е важно и да внимаваме за някои неща. Не бива да бързаме, да сме импулсивни. Овенът невинаги мисли по отношение на думи и действия. Необмислянето може да ни нарани, а и другите около нас. Затова е важно да мислим, преди да действаме и да говорим. 

Слънцето в Овен ни носи нови и забавни неща, излизане от рутината, прегръщане на живота с нова енергия. Хубаво е да се погрижим и за физическото си и емоционално благосъстояние. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay