Седмичен хороскоп за всички зодии до 10 март

Някои представители на зодията ще трябва да бъдат особено внимателни 

05.03.2024 | 08:36 Редактор: Тодор Петров
Седмичен хороскоп за всички зодии до 10 март

Някои представители на зодията ще трябва да бъдат особено внимателни тази седмица. Повече за вашата зодия вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Подхождайте към предизвикателствата с умерен оптимизъм и предпазливост. Избягвайте прекалените рискове и спазвайте стриктно правилата за безопасност при работа, независимо с какво се занимавате. Може да се нараните както работейки в кухнята, така и разхождайки се в планината.

Телец

Правило №1 за тази седмица е да не вярвате на прекалено щедри обещания. Интуицията и аналитичните ви способности са силни, периодът ще е продуктивен. Не си поставяйте обаче прекалено амбициозни цели, за да не се разочаровате.

Близнаци

Контактите ще са интензивни, нови хора ще се появят в гравитационното ви поле. Колкото и да са симпатични не бързайте да им се доверявате. Не навлизайте в чужда територия и не позволявайте на никого да нахлува в личното ви пространство. Съхранявайте надеждно личните си данни, документи, организационна и информационна техника.

Рак

Събитията ще са динамични, а вие почти през цялото време ще сте в центъра им. Ще можете не само да въздействате на част от тях, но и да подготвите дейности, чието изпълнение ще е продължително. Ако искате да напреднете, действайте обмислено, тактично, без резки действия и изказвания.

Лъв

Ще е трудно да се придържате към предварителния си график. Обективните обстоятелства ще ви принуждават често да го променяте, да се отказвате от едни задачи за сметка на други. Настроението ви ще е доста неустойчиво и то не по причини, зависещи лично от вас, а поради някои постъпки и реакции на околните.

Дева

Ангажиментите ви ще са доста и на моменти може да ви се прииска да захвърлите всичко и просто да се оттеглите сами със себе си. Не стигайте до крайности. Всичко, започнато през тази седмица, ще завърши успешно и ще има отношение към бъдещото ви развитие.

Везни

Ключ към успеха е умението ви да се приспособявате към обстановката и да се възползвате максимално от обстоятелствата. Периодът ще е напрегнат и изпълнен с доста неясноти, които може да предизвикат тревога. Подхождайте творчески към непознатите занимания. Ако се наложи да експериментирате, потърсете съществуващи към момента практики и не рискувайте прекалено.

Скорпион

Започнете периода с довършване на дейности, които никак не са спешни, но непрекъснато по някакви причини ги „замитате под килима“. Ще е скучно, може би дори досадно, но ако за пореден път се поддадете на мързела и нежеланието да оставите зад себе си неприятните неща, то ще продължите да ги влачите и те да висят над вас като дамоклев меч.

Стрелец

Ще можете да разгърнете уменията си буквално в няколко посоки и да се справите с доста занимания едновременно. Ще успеете да осъществите част от личните си желания успоредно с изпълнението на служебните си задължения. Окуражаващо е, че бързо ще уредите както финансовите въпроси, така и семейните или любовни сблъсъци.

Козирог

Няма да усетите как ще се „изтъркаля“ седмицата, ще мине като ден, толкова много работа ще имате. Всички непрекъснато ще искат нещо от вас, ще ви напомнят, че имате задължения, но самите те няма да се сещат, че имате и потребности. Не позволявайте да ви манипулират.

Водолей

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви убеди, че „светът е голям и щастието ни дебне отвсякъде“. Придържайте се към логиката на събитията, подхождайте към задълженията си рационално и не позволявайте на емоциите да диктуват решенията ви. В процеса на работа ще откриете някои собствени грешки или възможности за подобряване на личните си резултати.

Риби

Един от нееднозначните периоди, наситен с непредвидени събития и противоречиви емоции. Ще е трудно да се придържате към конкретно набелязани дейности, така че бъдете готови да реагирате според обстоятелствата. Творческият ви потенциал ще е силен, интуицията също. Силите ще ви стигнат за всичко, от вас зависи да не позволите да ви въвличат в интриги.

Четете повече за всяка зодия в az-jenata.bg

Снимка: Pixabay