Бен Афлек направил сериозен компромис, за да бъде заедно с Дженифър Лопес

Двамата успяват да намерят баланса между уединението и светския живот

04.03.2024 | 08:52 Редактор: Тодор Петров
Бен Афлек направил сериозен компромис, за да бъде заедно с Дженифър Лопес

В една връзка важни са компромисите и Бен Афлек знае това повече от всеки друг. Когато двамата с Дженифър Лопес подновяват отношенията си през 2021 година след повече от две десетилетия раздяла, актьорът е имал една единствена молба. 

Лопес има над 250 милиона последователи в Instagram, а Афлек не е искал връзката им да се развива пред техните очи. Това става ясно от документалния филм The Greatest Love Story Never Told, който разказва за живота, кариерата и любовта на Джей Ло. 

"Когато се събирахме ѝ казах, че не искам връзката ни да бъде поставена в социалните мрежи. Постепенно обаче разбрах, че това не е правилно от моя страна. Все едно да се ожениш за капитан на лодка и да кажеш, че не искаш да излизаш в открити води", казва Афлек. 

С Джей Ло някак си успяват да намерят баланса между уединението и светския живот. Те се сгодяват през април 2022 година, а само няколко месеца по-късно се женят на изненадваща церемония в Лас Вегас. Впоследствие правят и втора сватба в имението на актьора в Джорджия, което той купува за 7,1 милиона долара през 2003 година. 

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС