Радост за феновете: Алла Пугачова издаде албум след 16 години

"P.S." се състои от 20 композиции, изпълнени на концерт в Кремъл през 2019 г.

02.03.2024 | 07:00 Редактор: Вяра Димова
Радост за феновете: Алла Пугачова издаде албум след 16 години

Алла Пугачова издаде първия си албум от 16 години, наречен "P.S.", съобщи ТАСС. Продуцент на новия албум е украинката Натела Крапивина, което е на черно-бялата снимка на обложката на албума заедно с певицата.

Звукопродуцентът на Алла Пугачова Анатолий Лопатин каза, че новият албум се състои от лайв версии на композиции, изпълнени на концерт в Кремъл през 2019 г.

"Албумът е наличен във всички стрийминг платформи. Състои се от общо 20 композиции, които бяха изпълнени в рамките на юбилейния концерт "Алла Пугачова. P.S.", сред които: " Мой друг", "На землю выпала роса", "Соловушка", както и няколко хита в нов аранжимент, например "Любовь, похожая на сон", " Женщина, которая поет". Тези песни не са записвани в студио", каза още Лопатин, цитиран от БТА.

Пугачова издаде последния си солов албум "Приглашение на закат" през април 2008 г.

През ноември миналата година Пугачова се върна в Русия за последен път. Звездата напусна родината си след началото на войната в Украйна, живеейки известно време със съпруга си Максим Галкин и децата им в Израел, но заминаха след ескалацията на палестинско-израелския конфликт и се установиха в Кипър.

Снимка: БГНЕС