4 китайски зодии, които ще се потопят в любовта до края на годината

Годината ще бъде наситена с положителни емоции за тях

28.02.2024 | 23:00 Редактор: Деси Николова
4 китайски зодии, които ще се потопят в любовта до края на годината

Всички сме убедени в силата на природата. Ние сме свързани с нея по уникален начин и именно тази връзка се отразява в нашия хороскоп. Вижте кои зодии ще имат късмет на любовния фронт през тази година, според китайския зодиак.

Чувствайте се щастливец, ако сте родени под знака на:

Маймуна

Маймуните неизменно имат късмет в любовните въпроси поради очарователната си личност. Те без усилие привличат почитатели и любовници със своята приятелска, приключенска, романтична, игрива и креативна природа. Маймуните обичат да изследват нови възможности и да споделят своите страсти с другите, създавайки магнетична привлекателност.

Склонността им да се отегчават обаче може да ги накара често да сменят партньорите си. Маймуните не се притесняват прекалено от загубата на любов, вярвайки, че животът ще им предложи още един шанс. Тяхната увереност и позитивност ги карат да вярват, че някой ден ще намерят перфектната половинка.

Свиня / Прасе

Прасетата се смятат за късметлии в много области на живота, особено по отношение на любовта и брака. Имат силна интуиция. Те не губят време за връзки, които не означават много за тях, избират партньори, които им осигуряват любов, грижа и финансова стабилност.

През 2024-а, годината на Дракона, Прасетата ще имат положителна година – те може да имат силно желание да създадат семейство и това ще нарасне при тези, които вече са в отношения, особено през лятото. Въпреки всякакви съвети или намеса от членове на семейството, решителните Прасета ще се придържат към решенията си, водени от своите амбиции. 

Куче

Хората, родени под знака Куче, са естествено очарователни, което ги прави неустоими за другите. Те изпитват късмет в любовта, лесно възпламеняват интензивни и дълготрайни романси. Кучетата, независимо дали са мъжки или женски, са много търсени любовници. Те излъчват увереност, сила и стабилност, което ги прави лоялни и отдадени партньори, които остават непоколебими. Въпреки че понякога изглеждат глезени, Телците, родени под знака Куче, са изключително щедри в даването и получаването на любов.

През 2024 г. родените в годината на Кучето ще се почувстват насърчени да направят важна стъпка и да обмислят брак. Това решение ще доведе до живот, изпълнен с хармония. Съвместимостта между Кучето и Дракона се смята за особено благоприятна.

Плъх

Плъховете са известни с това, че са страстни любовници, които могат да пленят другите с чаровните си усмивки и погледи. Те се отличават с това да накарат партньорите си да се почувстват специални, създавайки романтични моменти, които оставят трайно впечатление. Предани и лоялни, Плъховете дават приоритет на семействата си, като държат на любовта. Поради ангажимента си да намерят сродните си души, Плъховете рядко преминават през разводи.

През 2024 г. Плъховете започват годината под защитното влияние на Дракона, което се очаква да повлияе значително на любовния им живот. Тази година се смята за едно от най-добрите времена за Плъховете да обмислят брак. Освен това през 2024 г. зодиакалният знак Плъх е в хармония с Тай Суй, великият повелител на китайската астрология. Това подравняване предполага, че тези, които са необвързани или несигурни относно състоянието на връзката си, може скоро да преминат от необвързани към обвързани.

Четете повече в az-jenata.bg

Снимка: Pexels