Хороскоп за 24 февруари: Успехи в работата за Овните, неочаквана среща за Козирозите

Лъвовете да съхраняват старателно вещите си и да са бдителни за кражби

24.02.2024 | 07:39 Редактор: Толя Стоянова
Хороскоп за 24 февруари: Успехи в работата за Овните, неочаквана среща за Козирозите

Съботният ден ни носи някои напрежения, но и пълнолуние в знака на Дева. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Получаването на навременна и значима информация ще ви помогне да отстраните някои грешки и да предотвратите други. Ще изпитате истинско удовлетворение от факта, че сте подобрили качеството на работата си.

Телец

Ще успеете да довършите проект, който в момента е в застой. Ще се случи благодарение на външна намеса, помагаща ви да се освободите от непривични задължения и да промените метода на работа.

Близнаци

Ще ви споделят чужда тайна, която няма да ви зарадва. Не се изкушавайте да се възползвате от наученото за своя облага, съветва az-jenata.

Рак

Единственото условие за постигане на напредък, независимо от сложността на задачите ви е да въведете идеален ред в работата си. Непрекъснатото прехвърляне на вниманието ви от една тема към друга не само ще ви изтощи, но и ще създаде предпоставки за разправии с околните.

Лъв

Съхранявайте старателно вещите, парите и документите си. Не оставяйте ключовете на таблото на колата, когато не сте в купето. Съществуват предпоставки за посегателство.

Дева

Пълнолунието във вашия знак образува опозиция със Сатурн и Меркурий. Съобразявайте се с характеристиката на ситуацията, в която се намирате и спазвайте стриктно правилата.

Везни

Не е изключено да ви напомнят за неизпълнено обещание. Не се опитвайте да се измъкнете, дори причините за пропуска ви да са били обективни. Изяснете ситуацията, извинете се и намерете начин да се реванширате за причиненото неудобство.

Скорпион

Задачите, с които се налага да се справите, ще ви изглеждат по-сложни, отколкото са всъщност. Не се отказвайте. Нужни са ви само тишина, последователност и ясна концепция за очакваните крайни резултати.

Стрелец

Колкото и да сте сигурни в уменията на колегите и сътрудниците си, проверявайте резултатите, които получавате от тях и се налага да използвате в своята работа. Търсете баланс между доверие и контрол.

Козирог

Непредвидено посещение, среща, обаждане по телефона ще ви принуди да промените плановете си. Страхове, които преди време сте успели да преодолеете, може отново да изпълнят съзнанието ви.

Водолей

Ще е трудно да комбинирате личните със служебните задължения или дори да ги редувате. Съобразете количеството задачи, които се каните да решите с физическото и психическото си състояние.

Риби

Приемайте с умерен ентусиазъм и доза предпазливост постъпващите нови предложения за съвместна работа или изпълнение на краткосрочни проекти. Може да се окажат опит за въвличане в не особено законна схема за повишаване на приходите.

Снимка: Pixabay