Зендая дари $100 000 на театъра, от който тръгва към Холивуд

Средствата ще помогнат за ремонт на сградата и финансиране на бъдещи пиеси

24.02.2024 | 12:53 Редактор: Толя Стоянова
Зендая дари $100 000 на театъра, от който тръгва към Холивуд

Зендая доказа за пореден път, че славата не я е променила, а напротив – накарала я е да осъзнае кои са важните неща в живота и че никога не трябва да забравяш откъде си тръгнал. 27-годишната звезда от сериала "Еуфория" си партнира с организацията Women Donors Network, за да дари 100 000 долара на мястото, където актьорската ѝ кариера започва – театърът California Shakespeare в Оукланд. Новината бе потвърдена от ръководството на театъра, заявявайки че средствата ще помогнат за ремонт на сградата и финансиране на бъдещи пиеси

"Много сме горди, че можем да предложим тази субсидия за обща подкрепа в сътрудничество със Зендая. Надяваме се нашето финансиране да подкрепи вашата работа и да помогне на бъдещите ви цели, за които трябват повече средства", каза президентът и изпълнителен директор на Women Donors Network Лийна Баракт в официално съобщение. 

Изпълнителният директор на театъра Клайв Уорсли също благодари на Зендая за дарението. 

"Дълбоко благодарни сме на Зендая и Women Donors Network за тяхното партньорство и щедрото финансиране от 100 000 долара. Този подарък помага на театъра да остане силен, докато се подготвяме за 50-ия си юбилеен сезон", заяви той. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС