Започна сезонът на Рибите: Хаосът си отива, време е за почивка

Раците и Скорпионите ще цъфтят през този период

21.02.2024 | 21:55 Редактор: Вяра Димова
Започна сезонът на Рибите: Хаосът си отива, време е за почивка

Сезонът на Рибите е тук! Той започна на 19 февруари и ще продължи до 20 март. Хаосът си отива, няма да сме толкова заети, ще можем да си дадем почивка, да релаксираме, да се наслаждаваме на живота. Водните знаци - Рак, Скорпион и Риби, са в свои води и цъфтят през периода, а променливите знаци - Близнаци, Дева и Стрелец, ще са по-натоварени. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен 

Периодът ще им се струва като сутрин след луд купон. Разстроени са, изморени и виждат, че около тях е бъркотия, ще трябва да подредят някои неща. Може да се натъкнат на човек, който отдавна си е тръгнал от живота им. Научават, че имат много незавършени неща от миналата година, с които трябва да се справят.

Телец

Един от най-социалните периоди за тях през годината. Телците не са сред най-големите екстроверти, но периодът е чудесен за създаване на нови контакти, запознанства. Това е перфектно, що се касае до професионалния живот. 

Близнаци

Всички погледи са вперени в тях! Ако са работили по важни цели, особено професионални, сега са много близо до успеха. Нека работят здраво, да се представят добре и ще получат награди. Но ако се изложат, шефовете определено ще забележат това.

Рак

Сезонът на Рибите им помага да излязат от черупката си и да изследват света около себе си. Може да им се отворят възможности за пътуване, да получат нова работа или да придобият някакво ново умение в следващите седмици. 

Лъв

Потъват в дълбоки мисли през сезона. Стават по-чувствителни, усещат силно емоциите, имат по-добра интуиция. Няма да има нищо монотонно и обикновено, сега всичко е по-емоционално, напрегнато, интензивно. Когато нещо ги провокира, трябва да попитат себе си защо това нещо ги кара да се чувстват по определен начин.

Дева

През сезона на Рибите на фокус при тях са връзките. Това е период, в който искат да се гушнат на дивана с любимия човек и са на романтична вълна. Подобряват се връзките им с партньора, с най-добрия приятел, с колегите и т.н. Дори се подобряват отношенията с тези, с които са имали някаква кавга. 

Везни

Трябва да се стегнат. Да погледнат жилището си - вероятно е бъркотия и трябва да подредят. Да не забравят да подредят и бюрото в службата. Напоследък бяха по-мързеливи, непродуктивни и сега това им се отразява зле. През периода трябва да изчистят, да подредят, да организират нещата около себе си.

Скорпион

Стават по-отворени към света, не се притесняват да изразяват себе си и да показват чувствата си. В резултат ще бъдат затрупани с любов. Сега събарят стените около себе си и хората реагират позитивно на това. Очакват ги много романтика.

Стрелец

Те винаги гледат към наградата. Стрелците никога не си почиват, не натискат "пауза" и не гледат назад, но през този сезон ще трябва да направят точно това. Може сега да няма прогрес при тях, защото трябва да се върнат към корените си, да наблюдават и да анализират живота си досега.

Козирог

В сезона на Рибите те стават по-отворени към света и по-открити. Козирозите ще се научат да изразяват чувствата си, ще съборят стените около себе си. Те са земни зодии, емоциите им се струват нещо странно и дори ги плашат. Но да не се притесняват сега.

Водолей

Да помислят какво наистина има значение за тях. Кои хора са наистина важни за тях. През периода може да открият, че държат на ценности и виждания, които вече не им служат за нищо и който нямат общо с човека, в който са се превърнали.

Риби

Това е техният сезон и те са в свои води! Те са звездите сега, блестят ярко, цъфтят и приковават погледите. Започват нов етап в живота си. Сега е време да се запитат какво искат от живота, какви искат да бъдат, с какво искат да се занимават.

Четете повече в Teenproblem.net.

Снимка: pixabay