Модните аксесоари тази зима, с които ще блеснем и подчертаем стила си

Големите бижута винаги привличат вниманието

25.12.2023 | 17:14 Редактор: Вяра Димова
Модните аксесоари тази зима, с които ще блеснем и подчертаем стила си

В най-студените зимни дни опциите ви за облекло могат да ви накарат да се почувствате в безизходица, но е много лесно да промените нещата чрез добавяне на добри и елегантни аксесоари. Те са като последната щипка сол върху вкусно ястие – подчертават най-добрите детайли и акцентират върху същността на тоалета, правейки целия ви външен вид още по-красив. Но силата на аксесоарите не спира дотук. Те могат да послужат като определящи маркери на вашия личен стил, особено през зимата, когато открояващ се шал или забавно колие могат да преобърнат визията от ненатрапчива в стилен шедьовър. 

Независимо дали сте максималист по отношение на аксесоарите или предпочитате да се фокусирате само върху един детайл, няма спор, че няколко ключови допълнения могат да издигнат външния ви вид за студено време на следващото ниво. 

Големи бижута

Малките бижута са страхотни за всеки ден, но гигантските, взискателни артикули – дръзки маншети, огромни метални обеци, скулптурни огърлици и блестящи коктейли пръстени – са на почит през този сезон. Бъдете елегантни с черна мини рокля, която да съчетаете с огромно бижу за празничните вечери с колеги, приятели или пък семейството на половинката.

Кепе

Кепетата се появяват за първи път през 19 век, но се превръщат в истинска сензация, когато известни личности като Джейн Бъркин, Бриджит Бардо и Еди Седжуик изпробват аксесоара. През последните години ги виждаме в гардероба на Тейлър Суифт и Парис Хилтън. Всичко това има за цел да покаже, че тази тенденция на кепетата идва и си отива, но точно сега това е шапката, която е на върха в класациите. 

Чанти с интересни дръжки

Когато излезете навън, носете непременно чанта, която е произведение на изкуството. Дизайните, украсени с интересни дръжки, резбовани извивки от метал, полирани рогове, лусит и плетени металик изделия са подходящи както за ежедневието, така и за вечерни забавления. 

Шал тип одеяло

Огромните шалове, подобни на одеяла, са изключително удобни и създават предпоставка за интересна и топла зимна визия. Изберете цвят и материя, които ви харесват, след което си поиграйте с различните начини за стилизиране на шала. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: pixabay