Хороскоп за 25 декември: Интензивен ден за Везните, творческо вдъхновение за Стрелците

Близнаци, не коментирайте служебни въпроси

25.12.2023 | 08:30 Редактор: Толя Стоянова
Хороскоп за 25 декември: Интензивен ден за Везните, творческо вдъхновение за Стрелците

Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Днешните преживявания ще са нещо като дежавю. Случвали са се и преди, но този път, макар да има различия, ще знаете как да постъпите.

Телец

Ако се налага да вземете някакво сложно решение, преценете подробно всички плюсове и минуси. Не го ли направите, е много вероятно да съжалите за стореното, но ще е късно, съветват от az-jenata.bg.

Близнаци

Не коментирайте служебни въпроси в празничния ден. Посветете се на мечтите и бъдещите си планове.

Рак

След почти случаен разговор ще се сетите как да завършите леко изостанала задача. Намерете начин да благодарите на събеседника си за навременната, макар и ненарочна помощ.

Лъв

Наблюдавайте събитията и се опитайте своевременно да ги анализирате. Дори дребните детайли ще са ви от полза.

Дева

Проявете търпение към грешките на близките. Не очаквайте от тях да притежават вашите качества. Достатъчно е, че ви обичат.

Везни

Контактите ще са интензивни. Убедителни сте и ще получите от събеседниците си всичко, което сте си поставили за цел. Не обсъждайте лични проблеми.

Скорпион

Празникът обикновено зарежда с положителни мисли и добро настроение. Ако сте скарани с някого, точно сега е моментът, в който да направите първата стъпка към сдобряване.

Стрелец

Творческият ви потенциал е силен. Присъствайки на някакво публично мероприятие, ще можете да покажете някой от скритите си таланти.

Козирог

Фактът, че не сте плътно заети от сутринта до вечерта с някакви професионални дилеми ще ви се стори някак странен. Потопете се в празничната атмосфера, посветете се на близките си. Ще ги ощастливите.

Водолей

Среща с приятели или роднини, с които не сте се виждали отдавна ще ви зарадва, но и леко натъжи. Спомени за отминалите години ще изпълнят съзнанието ви. Ще си дадете обаче сметка и за постиженията си, което ще е окуражаващо.

Риби

Посветете се единствено и изцяло на празника. Колкото по-спокойна е подготовката, толкова по-доволни и уверени ще се чувствате.

Снимка: Pixabay