Хороскоп за 10 декември: Водолеите да си починат, непредвидени промени за Скорпионите

Рибите може да се окажат "объркани в превода"

10.12.2023 | 08:06 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 10 декември: Водолеите да си починат, непредвидени промени за Скорпионите

Овен

Не ограничавайте инициативата си. Ако ви е необходимо да привлечете нечие внимание, бъдете последователни и искрени. Дори част от идеите ви да не получат подкрепа, останалите ще са осъществими.

Телец

Осигурете си лично време, в което да удовлетворите собствените си физически или духовни необходимости. Избягвайте контактите с хора, които непрекъснато мрънкат и се оплакват. Разговорите с такива са загуба на психическа енергия и настроение.

Близнаци

Преди да споделите замислите си, убедете се че събеседниците ви проявяват интерес. Установите ли, че не са особено заинтригувани, заемете слушателска позиция. Ще научите нещо ново.

Рак

Ориентирайте се към дейности, които ви помагат да възстановите тонуса и да стабилизирате енергията си. Няма значение дали са творчески, обичайни или предпочитате пасивната почивка. Същественото е да се почувствате доволни.

Лъв

Ще попаднете в необичайна ситуация, която вероятно ще ви принуди да изявите лидерските си качества. Бъдете готови да се възползвате от случващото се, но и да поемете отговорност.

Дева

Направете най-общ план за задачите си през следващата седмица. Може да не го спазите изцяло, но ще ви е много по-лесно да разпределите ресурсите, с които разполагате и да си създадете лична организация.

Везни

Останете в позната обстановка с познати хора около себе си. Посветете част от вниманието на близките си. Ще ви зарадват с желанието си да ви бъдат полезни, да ви угодят, да се съобразят с предпочитанията ви.

Скорпион

Ще се наложи да се съобразите с непредвидени промени и да приспособите програмата си към тях. Ще ви е много по-лесно, ако успеете да комбинирате логиката с интуицията. По възможност избягвайте сложните решения.

Стрелец

Без да сте си го набелязали, ще се запознаете с нови хора. Бъдете отворени и искрени. Приемете гледната им точка дори и да не я одобрявате. Все пак ще научите нещо ново, пише az-jenata.bg.

Козирог

Отделете време за издирване и усвояване на информация по теми, които ви интересуват, независимо дали са свързани с неформалните ви предпочитания или с професионалните изяви. Разширявайки мисловния си хоризонт ще подобрите перспективите за личностно развитие.

Водолей

Отпочивайте, възстановявайте силите си, но активно и по възможност сред природата. Подбирайте старателно хранителните продукти, които възнамерявате да консумирате. Дайте предимство на растителните, за да сте сигурни, че се придържате максимално към здравословния начин на живот.

Риби

Много е вероятно по време на разговори на няколко пъти да попаднете в ситуацията "объркани в превода“. Установите ли, че не достигате до точка на разбиране между себе си и събеседниците, просто прекратете дискусията. Ще е най-лесният начин да избегнете досаден конфликт.