Красиви и успешни, но капризни - кои актриси в Холивуд си създадоха лоша репутация

Талантът и харизмата не са достатъчни

04.12.2023 | 22:45 Редактор: Вяра Димова
Красиви и успешни, но капризни - кои актриси в Холивуд си създадоха лоша репутация

Талантът, трудолюбието и харизмата не са достатъчни за една актриса в Холивуд. Добрата репутация също е много важна. Тя помага на всяка една актриса да очертае своя публичен имидж, от нея зависи дали хората ще искат да работят с нея, а и много повече. По принцип, ако за една знаменитост се говори, че тя е трудна, капризна и конфликтна, със сигурност това е в голяма вреда за нейната кариера.

А ето и кои са най-известните актриси в Холивуд, които вече са си създали лоша репутация, че са изключително трудни за работа в екип:

1. Меган Фокс

Актрисата от ""рансформърс" беше уволнена от франчайза, след като сравни режисьора на филма Майкъл Бей с Наполеон и Хитлер. "Той иска да бъде като Хитлер на своите снимачни площадки и е", каза тя в едно свое интервю. Но не само Бей е имал проблеми с Меган. Сценаристът на "Трансформърс: Тъмната страна на Луната" Ерен Крюгер каза пред списание GQ през 2011 г., че Фокс не е изпитвала страст към филмите.

2. Тери Хачър

Не много хора са били в еуфория от опцията да работят с Тери Хатчър след коментарите на нейната колежка от хитовия сериал "Отчаяни съпруги" – Николет Шеридан. Николет нарече Тери веднъж в интервю "най-злата жена на света" заради поведението ѝ на дива на снимачната площадка.

3. Гуинет Полтроу

Гуинет също е доста известна с това, че има поведение на примадона на снимачната площадка. Тази нейна репутация кара Холивуд да се страхува от нея и Полтроу взе да получава все по-малко предложения за роли в последните години. Голяма част от това нейно самочувствие произтича от факта, че тя е дъщеря на добре известната актриса Блайт Дънър и на покойния холивудски продуцент Брус Полтроу. 

4. Джулия Робъртс

Любимката на Америка всъщност не е толкова сладка и невинна, колкото изглежда! Твърди се, че тя е вбесила режисьора и продуцент Стивън Спилбърг, докато са работили заедно върху филма "Хук". Според биографията му тя е закъснявала за снимки през цялото време и не се е извинявала за това, че всички са чакали нея.

5. Шанън Дохърти

Истинска драма се е разигравала и извън екрана, докато Дохърти е участвала в сериала "Бевърли Хилс 90210". Нейният колега Джейсън Пристли не пести думи, когато разказва всичко за Шанън в мемоарите си. "Тя наистина, наистина не се стараеше", написа той. 

6. Дженюъри Джоунс

Изненадващо е кой е човекът, който изобличи тази актриса, че е трудна за работа. Това е 11-годишният Джаред Гилмор, който изигра ролята на екранен син на Джоунс в сериала "Момчетата от Медисън авеню".

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС