Хороскоп за 3 декември: Козирозите да внимават с разходите, Телците да се погрижат за здравето си

Деви, не очаквайте от близките ви да реагират на идеите ви с възторг

03.12.2023 | 07:25 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 3 декември: Козирозите да внимават с разходите, Телците да се погрижат за здравето си

Овен

Прегледайте предложенията за допълнителна работа в социалните мрежи и специализираните сайтове. Не е изключено да попаднете на изгодни краткосрочни оферти, чрез които да попълните бюджета си преди празниците.

Телец

Използвайте част от свободното време за повишаване на личната си квалификация. Не забравяйте и грижата за здравето. Преценете метеорологичните условия и ако не предполагат опасност, организирайте си излет сред природата. Ще стабилизира имунитета ви.

Близнаци

Ако се е налагало да получите някакво съдействие от структурите на държавната администрация и са ви отказали, подгответе документите си втори път. Помислете и за допълнителни аргументи в своя полза. Този път ще получите одобрение.

Рак

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно. Ще сте доста по-раздразнителни и избухливи от обикновено. Ограничете контактите до присъствието само на близките си, които обикновено ви прощават нервните изблици, след като се извините по подходящ начин.

Лъв

Дискусиите с партньори от всякакви сфери ще са пълноценни. Бихте могли да стигнете до окончателни решения на поредица въпроси, които към момента са незавършени. Търсете варианти, изключващи допълнителните разходи.

Дева

Ентусиазмът да създадете идеален ред около себе си ще ви подтикне към активни действия. Не очаквайте от близките ви да реагират на идеите ви със същия възторг. Ако не искате да се изпокарате с тях, не търсете съучастието им.

Везни

Въздържайте се от пристъпи на ревност и нахлуване в личното пространство на хората от най-близкото ви обкръжение. Преценката ви за фактите и събитията е доста субективна и най-вероятно всяко изразено от вас мнение ще се натъкне на противопоставяне. Излишно е да създавате спорни ситуации.

Скорпион

Предстоят изненадващи промени, за които чисто психически може да се окажете неподготвени. Реагирайте с чувство за хумор и желание за сътрудничество. Личното ви отношение към събеседниците ще се окаже от решаващо значение.

Стрелец

Насочете вниманието си към занимания с чисто практически характер и действайте конструктивно. Бихте могли да завършите всичко изостанало и то с по-малко усилия, отколкото изобщо сте си представяли.

Козирог

Не прекалявайте с разходите. Съхранявайте старателно вещите и парите си, когато се намирате на места, където има струпване на много хора. Не се увличайте по „изгодни“ промоции, на които по инерция може да закупите абсолютно ненужни продукти, пише az-jenata.bg.

Водолей

Прегледайте внимателно електронната поща и регистрациите си. Не отваряйте съмнителни съобщения. Съществуват предпоставки за неправомерно проникване в личната ви виртуална собственост.

Риби

Човек, с когото общувате отскоро, може да ви изненада, разкривайки чувствата си. Изкушението за нова любовна авантюра ще е завладяващо, но истината е, че ще приключи така бързо, както е започнала.

Къде ще празнувате Коледа и Нова година?

И на двата празника ще си бъда в България.
82%
В България за Коледа и в чужбина за Нова година.
6%
В чужбина за Коледа и в България за Нова година.
2%
И двата празника ще прекарам в чужбина.
6%
Все още не съм решил.
5%
Общо 2404 гласа

Снимка: Pixabay