Доли Партън възхити феновете си със завидна форма в провокативно облекло

Певицата е на 77 години и продължава да изумява феновете си със стила си

30.11.2023 | 13:00 Редактор: Ивета Велева
Доли Партън възхити феновете си със завидна форма в провокативно облекло

Доли Партън възхити всичките си почитатели с последното си изпълнение в Деня на благодарността. Неостаряващата 77-годишна кънтри певица буквално заслепи тълпата, като се облече като мажоретка на "Далас Каубойс" за представянето си на полувремето по време на мача на отбора на НФЛ срещу тима на "Вашингтон Командърс" в четвъртък.

Иконата на кънтри музиката се появи в изрязано и супер късо синьо горнище, елек в бяло на сини звезди, оскъдни бели дънкови шорти, съчетани с широк бляскав колан.

Феновете буквално бяха смаяни от вида или по-скоро от топ формата на певицата, а един потребител на социалните медии нарече Партън "национално съкровище".

"Доли Партън е на 77, а е по-гореща от мен", написа друг потребител на Twitter.

"Доли Партън изглежда по-добре от истинските мажоретки", написа трети фен на звездата, а четвърти добави: "Доли Партън е все така гореща и на 77 години".

Легендата на кънтри музиката, която наскоро издаде нов албум, изпълни някои от своите хитове като "9 to 5 и Jolene", като същевременно изпълни кавъри като "We Are the Champions" и "We Will Rock You".

Легендарната певица обаче си припомни как нейният дядо проповедник не бил развълнуван от външния ѝ вид и понякога я наказвал физически за провокативните ѝ тоалети.

"Бях готова да платя за това. Аз съм много чувствителна, но не и особено дисциплинирана. Чувствата ми бяха наранени, когато ми се караха и ме биеха. Но в мен имаше една част, която беше готова да се бори здраво, за да постигне това, което иска", каза Партън.

Четете по темата в: tialoto.bg

Снимка: БГНЕС