Бионсе изсветли цвета на кожата си?

Майка ѝ Тина Ноулс избухна в ярост

29.11.2023 | 12:03 Редактор: Толя Стоянова
Бионсе изсветли цвета на кожата си?

Бионсе се появи с платинени кичури и сребриста рокля и с доста по-светъл от обикновено тен на кожата. Миналия уикенд 42-годишната дива озари червения килим за американската премиера на филма, посветен на световното ѝ турне Renaissance: A Film by Beyonce и феновете веднага забелязаха, че тя е необичайно бяла за афроамериканка или поне е доста по-бледа от преди.

Веднага се появиха слуховете, че мегазвездата или се е подложила на процедури за изсветляване на кожата, или е използвала изсветляващи кожата козметични продукти. Някои потребители на социалните медии предположиха, че певицата "вече е бяла жена", докато други се оплакваха от факта, че "тя вече не е чернокожа".

Феновете на поп дивата започнаха да спекулират из социалните медии с тази тема, докато майка ѝ Тина Ноулс не избухна в ярост, че всички тези коментари са расистки. Тя побърза да я защити в Instagram, че видът ѝ, както и перуката ѝ, са част от нейната тема на турнето.

"Писна ми от хора, които я нападат", каза Ноулс.

Тя също така сравни облеклото на дъщерите си със стилове, носени от много чернокожи артисти в миналото. Тина обясни, че външният вид на Бионсе е бил единствено синхронизиран с нейния документален филм, където цялата тема е сребро – сребърен килим, сребърно облекло и т. н. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС