Женски хороскоп за 2024: Приключения за Раците, яко ще блестят Скорпионите и Рибите

Юпитер ще ни призове към предпазлива промяна и търпение

21.11.2023 | 12:32 Редактор: Вяра Димова
Женски хороскоп за 2024: Приключения за Раците, яко ще блестят Скорпионите и Рибите

Поглеждаме към звездната карта и това какво са ни приготвили планетите за 2024 година. През новия период от 12 месеца, често в астрологичните прогнози ще чуваме за Сатурн, Юпитер, Уран и Меркурий, който ще бъде три пъти ретрограден, но може би е редно да споменем, че от 13 декември 2023 до 1 януари 2024 той също ще е ретрограден. В първата половина на 2024 Юпитер ще бъде в знака на Телец, призовавайки ни към предпазлива промяна и търпение, докато свикваме с новите ситуации. След това ще премине в Близнаци, а изобщо когато споменем Юпитер, то не бива да забравяме, че късмет няма да ни липсва. 

Жената Овен

През новата година Сатурн ще ви напомни да вземете предвид другите хора и техните емоции. Също така през 2024 ще трябва да изчистите онези мисли и или емоционални проблеми, които ви спъват. Знакът на Овен ще бъде "домакин" на един от най-магическите моменти в годината – пълно слънчево затъмнение по време на новолуние в началото на април, което е отлично време да проявите желанията си. 

Жената Телец 

Скъпи дами, през 2024 година Сатурн транзитира във вашата социална зона, което ви помага да се фокусирате по-малко върху това, което трябва да направите, и повече върху това, което искате. Възможностите да изследвате надеждите и стремежите си са изобилни през тази година, особено тези лични проекти, които ви карат да разчитате на други или да работите като част от екип. 

Жената Близнаци

Вашият буден ум ще ви помага в това да измислите някои интересни идеи и концепции, но склонността ви да се разсейвате може да засенчи успеха ви. За щастие, сериозният, амбициозен Сатурн прекарва годината във вдъхновяващите Риби и вашата зона на кариерата, подчертавайки мечтите и стремежите ви, но също така ви дава фокуса, от който се нуждаете, за да ги превърнете в реалност. 

Жената Рак

Скъпи дами, като емоционален, воден знак, е време да излезете малко от черупката си тази година. През новата 2024 година ви очакват повече приключения в сравнение с 2023 г.. Сатурн ще ви помага да се покажете пред света. Създайте своя списък за малки или по-мащабни пътувания.

Жената Лъв 

През новата година, дамите родени под знака на зодията, ще имат прекрасни възможности да бъдат огрени от светлините на прожекторите. Слънцето е вашият уверен лидер, така че късните летни месеци обикновено са някои от любимите ви периоди от годината. Между края на юли и края на август 2024 г. Сатурн ще ви предаде ценни уроци. 

Жената Дева

Вашата точна, но често критична гледна точка към живота идва от това, че сте управлявани от интелигентния и логичен Меркурий и предпочитате нещата да са възможно най-предвидими. Въпреки това, скъпи дами, през 2024 година Сатурн ще освети личните ви отношения. Това ще усетите особено силно през март. 

Жената Везни

През новата година, дамите родени под знака на зодията ще фокусират усилията си в намирането на начини да бъдат по-ефективни. Вашето благополучие също е на върха на вашия списък с приоритети през 2024, а грижата за себе си ще доведе до големи подобрения в цялостното ви качество на живот. 

Жената Скорпион

През 2024 година Сатурн преминава през вашия пети дом и вие ще бъдете в светлината на прожекторите повече от всякога. Освен това ще бъдете много по-мотивирани, когато става въпрос за вашата работа, забавления и хобита. Вашата управляваща планета – Марс, има интензивен ефект върху вас.

Жената Стрелец

Време е да подредите дома си, дами, защото докато Сатурн преминава през знака на Риби и вашия четвърти дом, фокусът ви през 2024 се измества към вашия живот в дома и семейните проблеми. Тъй като тази сериозна енергия засяга домашните ви задължения и всичко останало свързано с дома ви, списъкът ви с ангажименти може да се окаже доста дълъг. 

Жената Козирог

Вниманието ви се измества към зоната на комуникация с другите хора. Личните ви интереси се развиват и ви позволяват да се чувствате по-малко възпрепятствани и по-общителни. През втората половина на годината ще имате възможността да се оставите по течението. 

Жената Водолей

Основен приоритет за вас, дами, през новата година ще бъдат финансите. Вашата управляваща планета – Уран, ще насърчи определени промени, които ще се случват с малки стъпки. Търпението ще ви бъде необходимо всеки път, когато се опитате да направите няколко крачки напред, защото докато тази земна енергия е положително влияние, тя не се движи бързо.

Жената Риби 

Дами, готови ли сте да бъдете под светлините на прожекторите през 2024 година? Звездната карта разкрива, че може да очаквате личен растеж, възможности  за развитие, повишен интерес към вас. Нептун, който е управляващата ви планета, ще ви окаже своята подкрепа. С усилия и вяра в себе си имате сериозни шансове да изпреварите вашите конкуренти. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимки: pixabay