Новолуние в знака на Скорпион на 13 ноември - време за нови възможности

Везни могат да постигнат много, любов очаква Телците

11.11.2023 | 20:50 Редактор: Вяра Димова
Новолуние в знака на Скорпион на 13 ноември - време за нови възможности

На 13 ноември ни очаква новолуние в знака на Скорпион. Време е да си признаем какво желаем, да преследваме целите си и да сме искрени със себе си и околните. Какво да очаква всяка зодия? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен

Позволено им е да си тръгнат, ако нещата просто не се получават. Може първо да са малко объркани за какво става дума, но ако някои връзки вече не им помагат и не им дават енергия, трябва да приключат с тях. Привъзрани са към това как определено нещо ги кара да усещат себе си.

Телец

Любовта е във въздуха! Понякога това, което им се случва, е страхотно, и сега е така. През последните няколко месеца те бяха демотивирани, сега е време да имат повече надежди! Нека задават повече въпроси.

Близнаци

Да променят рутината си със сигурност ще означава, че ще станат човека, който се стремят да бъдат. Да мислят внимателно, преди да направят внезапни промени. И да знаят, че не е необходимо да ги обявяват. Не е нужно светът да знае за всеки техен ход. 

Рак

Време е да флиртуват с настоящето. Така или иначе - какво е бъдещето? Концепция на въображението? Обещание за още една секунда, минута, още един час, ден? Нека живеят в настоящето. Да си представят какво може да се случи точно сега.

Лъв

Готови са за красива промяна вкъщи. Да се откажат от това да чакат някого или нещо. Може да направят нова подредба в дома, да сложат нова украса, ново обзавеждане.

Дева

Има красота в това да си замълчат, особено ако усетят, че това е правилният момент за това. Нека вярват на преценката си, но да избягват да се оправдават. Понякога хората не слушат и те ще могат да различат кои хора са толкова погълнати от егото си, че не биха ги чули. Да са мълчаливи и да осъзнаят кога трябва да проговорят.

Везни

Могат да постигнат и невъзможното. Но нека се уверят, че има как да се справят с него и знаят за какво ще им послужи, как да го използват. Трябва и да мислят бързо, за да могат да го задържат. Мотивацията е важна за тях сега, но по-важно е желанието им да действат.

Скорпион

Пълен напред! Новолунието е в техния знак и сега трябва да продължат да се развиват като личности. Да прегърнат растежа, които постигнаха досега. Порастването и размишляването върху себе си може да е плашещ процес, но нека вярват, че ще станат по-добри и мъдри.

Стрелец

Нека обърнат внимание на чувствата си. Да преценят какъв е смехът им. Ако пренебрегват дискомфорта си, това може да доведе до отвращение към бъдещето. Грешката им не е, че създават връзки, а че създават връзки, в които няма граници и гъвкавост, пише teenproblem.net.

Козирог

Всички се надяваме хората да ни забележат, дори когато мислим, че предпочитаме да се крием и да се изолираме. Погрешното представяне може да е много болезнено и става още по-лошо, когато хората ни нарекат "прекалено чувствителни".

Водолей

Вървят по своя път, по правилния път за тях, нека продължават. Докато чертаят пътя си и постигат детските си мечти, нека си отделят време, в което да оценят колко далеч са стигнали и да се зарадват на себе си. Те са устойчиви, оцеляват и заслужават да се гордеят с постиженията си.

Риби 

Животът може да е труден. Но няма нужда да заглушават сетивата си, чувствата си и да потискат емоциите си. Нека си дадат пространство и да разберат какво ги наранява. Да не мълчат, да не потискат оплакванията си.

Снимка: pixabay