Какво кара знаменитостите да залагат на изкуствен/фалшив боб?

Сред тях е суперзвездата Тейлър Суифт

04.11.2023 | 22:30 Редактор: Тодор Петров
Какво кара знаменитостите да залагат на изкуствен/фалшив боб?

Изкуственият или по-точно фалшивият боб е най-лесният начин да видите дали ще ви подхожда по-къса коса. Освен това тази прическа напоследък е доста предпочитана от много звезди, които се появяват на събития уж с по-къса коса, без обаче да ги е доближавала ножица.

Сред знаменитостите, които крият дългите си кичури в изкуствен боб наскоро беше самата попзвезда Тейлър Суифт, която се появи на премиерата на своя нов документален филм, посветен на световното ѝ турне Eras Tour, именно в такава прическа.

Ако се чудите дали да не подкъсите косата си в боб, по-добре първо опитайте фалшивия му вариант. Ако някога сте си правили боб, значи знаете, че е необходимо да откриете наистина добър коафьор за целта, ако искате да станете от стола във фризьорския салон наистина доволни.

Красотата на изкуствения боб е, че няма никакво значение дали мислите, че ви подхожда или не, защото всичко, което трябва да направите, е да махнете фибите и шнолите и се връщате точно там, откъдето сте тръгнали. Не са необходими сълзи, избухвания и отчаяно търсене в Google.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
Kyle
преди 5 месеца
Нищо не разбрах, как така си слагат фалшив боб в косата?! Има ли изобщо изкуствен боб? За първи път чувам да се използва за нещо различно от храна или боядисване на дрехи, например. Сигнализирай за неуместен коментар