Любовницата на Бекъм: Виктория го търсеше, а той беше в леглото с испански модел

"Бях толкова наранена", споделя Ребека Лос

28.10.2023 | 21:30 Редактор: Искра Ангелова
Любовницата на Бекъм: Виктория го търсеше, а той беше в леглото с испански модел

Ребека Лос, бившата любовница на Дейвид Бекъм, отвърна на удара, след като изгледа документалния филм за футболиста, излъчен по "Netflix". Тя публично призна, че той е изневерявал на съпругата си Виктория с нея. Изминаха почти 20 години, откакто бившата му асистентка предизвика медиен шум, когато излезе публично с подробности за връзката им.

А в документалната поредица за първи път г-жа Бекъм се пък отговаря на всички слухове, като казва, че това е бил най-трудният период за тях като двойка.

Сега бившата любима на легендарния футболист живее в Норвегия, женена е и има две деца. Работи като медицински асистент и преподава йога. Но от едно от интервютата ѝ се разбира, че всъщност тя не е единствената жена, с която Дейвид е изневерявал.

vd

Ребека споделя, че докато тя и Дейвид са били на парти за рожден ден на бразилската легенда Роналдо през 2003 г., тя го вижда да говори с испански модел.

"Свиреше самба група от Бразилия, храната беше чудесна, лееше се шампанско. Видях Дейвид далеч в градината, разговаряйки с красив испански модел. Това болеше. Изведнъж телефонът ми звънна, беше Виктория. Беше разстроена, защото звънеше на Дейвид, а той не отговаряше. Казах ѝ, че не знам къде е, а тя ми отговори: "Не затваряй, иди го намери", спомня си тя.

Лос започва да търси тогавашния футболист на "Реал" (Мадрид): "Влязох в къщата и се качих по стълбите. Там видях охраната на Дейвид пред една врата. Прошепнах им: "Виктория е", тогава един от бодигардовете изчезна. Когато се върна, Дейвид беше с него. Видях испанския модел как лежи на леглото. Побеснях, просто го погледнах и му казах: "Ето, жена ти се обажда."

vd2

Бекъм провежда тих разговор с Виктория и връща телефона на Ребека.

"Бях толкова наранена. Беше ужасно и си помислих каква глупачка съм. Но той ме държеше в лапите си", добавя още тя.

За връзката между Ребека и Дейвид Бекъм се разбира през 2004 година, когато тя я обявява публично. Тогава футболистът отрече обвиненията, а Лос беше уволнена от поста си.

"Изписаха се какви ли не глупости за мен. Не знам как го преживяхме, честно казано. Виктория е всичко за мен - да я видя наранена, беше невероятно трудно. Но по това време трябваше да се борим един за друг. Трябваше да се борим за семейството си", откровен е легендата на "Манчестър Юнайтед".

Снимки: Instagram / БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
???
преди 5 месеца
Всички мъже изневеряват, особенно тези с многото пари ,колкото повече пари има, толкова повече жени има /може и с мъже да изневеряват/ Сигнализирай за неуместен коментар