Шер: Ако Тръмп стане президент, ще напусна САЩ

Много е възможно да се приемат закони, които да са в ущърб на американците, смята певицата

26.10.2023 | 22:42 Редактор: Вяра Димова
Шер: Ако Тръмп стане президент, ще напусна САЩ

Психичното и физическото състояние на Шер може би няма да издържат още един мандат на Доналд Тръмп като президент на Америка.  В интервю за Guardian, публикувано преди няколко дни, изпълнителката бе категорична, че би се чувствала ужасно, ако бизнесменът и шоумен отново бъде избран за главнокомандващ на страната ѝ.

Тръмп ще се опита да влезе отново в Белия дом, въпреки водените в момента съдебни дела срещу него за манипулиране на изборите, разпространяване на фалшиви новини и обвинения в изнасилване. 

"Ако отново бъде избран, кой знае какво ще ми се случи? Този път наистина ще напусна страната", казва Шер. 

Изпълнителката е не толкова притеснена за собственото си бъдеще, колкото за съдбата на хилядите представители на ЛГТБ общността и по-конкретно на транс хората.

По думите ѝ, ако Тръмп бъде избран, е много възможно да се приемат закони, които да са в ущърб на американците и емигрантите с различна сексуална ориентация. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


3
1 rate up comment rate down comment 1
Иван
преди 5 месеца
Голяма ще е загубата. По-добре Тръмп президент, пък на който не му харесва, свят широк. Сигнализирай за неуместен коментар
2
0 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 5 месеца
Ама госпожо, вие щяхте да напускате още 2016г. А сте още там, в домът ви за милиони в Холивуд. Защо така....?? Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
Бай Дън
преди 5 месеца
Идвам с теб, ти си младо маце.. Сигнализирай за неуместен коментар