Джъстин Тимбърлейк е пред развод заради мемоарите на Бритни?

Изпълнителят се страхува от негативни последици за кариерата си

24.10.2023 | 10:41 Редактор: Искра Ангелова
Джъстин Тимбърлейк е пред развод заради мемоарите на Бритни?

Скандалните мемоари на Бритни Спиърс предизвикаха объркване във връзката на бившия ѝ партньор Джъстин Тимбърлейк с неговата настояща съпруга Джесика Бийл. Вече стана ясно, че певицата е признала, че е била бременна от него, но той е настоял тя да направи аборт.

Звездата сподели, че Джъстин не е бил готов за бащинство. Тя разказа още, че той ѝ е изневерил с Никол Апълтън от групата All Saints. Тези разкрития предизвикаха скандали в семейството на Тимбърлейк.

"Джъстин затвори тази глава от живота си, но сега Бритни отново я поставя пред всички. Той не обсъжда с приятели какво казва на жена си и какво не", каза източник, близък до артиста.

Джъстин не отрича нищо, но за него това е било преди милион години. "Не мисля, че Джъстин ще оспорва публично което и да е от твърденията на Бритни - това не е неговият стил", каза вътрешен човек.

Скандалните мемоари ще бъдат публикувани през октомври, което тревожи Тимбърлейк, който се страхува от негативни последици за кариерата си.

"Тези мемоари са кошмар за него, защото хвърлят цялото семейство в хаос. Времето боли толкова, колкото и самото разкритие", допълва източникът.

Четете повече в статията на tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС