Любовен хороскоп за 23-29 октомври: Важни решения за Лъвовете, вълнуващи емоции за Стрелците

През новата седмица ни очаква лунно затъмнение при пълнолуние в знака на зодия Телец

21.10.2023 | 10:35 Редактор: Вяра Димова
Любовен хороскоп за 23-29 октомври: Важни решения за Лъвовете, вълнуващи емоции за Стрелците

През новата седмица ни очаква лунно затъмнение при пълнолуние в знака на зодия Телец, ориентирано към стабилността, но също така и към чувствени наслади за онези, които са в любовна връзка. Комуникацията може да бъде страстна и продуктивна, благодарение на Меркурий и Марс, които влизат в съвпад. Тъй като и двете планети се намират в знака на Скорпион, можем да сме сигурни, че разговорите с любимия човек или любовен интерес ще бъдат всичко друго, но не и повърхностни. 

Овен

За родените под знака на тази зодия е важно да се чувстват оценени. В случай, че потенциален любовник или настоящата ви половинка не го показва, то има вероятност вие да изразите разочарованието си. Добрата новина е, че вашите лични стандарти са ви станали кристално ясни. Няма да толерирате в живота си човек, който се опитва да ви накара да се чувствате малки или да ви държи в ъгъла, само за да поддържате връзка с него.

Телец

Телци, не се колебайте да освободите всичко, което ви е възпирало да изпитате дълбоката любов, която заслужавате. Лунно затъмнение във вашия знак тази седмица ще повлияе на това. Ако сте необвързани, това затъмнение ви кани да освободите всеки емоционален багаж, който носите със себе си.

Близнаци

Родените под знака на зодията определено ще се нуждаят от почивка от всички и всичко останало, за да се презаредят. Независимо от статуса на връзката ви, потърсете възможност да вземете уединение или да прекарате няколко дни на релаксираща ваканция.

Рак 

През последните дни на месеца, Раците може да са много по-директни от обикновено по отношение на любовните въпроси, но в положителен аспект, споделяйки на партньора си интимните си желания. 

Лъв

За някои от Лъвовете, новата седмица може да предложи професионална възможност. Въпреки това, ако сте във връзка, ще помислите как това ще се отрази на любовта ви. Претеглете внимателно плюсовете и минусите, обсъдете ги с любимия ви човек, преди да вземете окончателно решение.

Дева

Любовните въпроси изглеждат стабилни за вас тази седмица, Деви, дори малко предсказуеми. Слънцето е във вашия комуникационен сектор и ще направи прекрасна връзка със Сатурн, който сега е във вашия партньорски сектор.

Везни

Везни, финансите са гореща тема във всички текущи или потенциални връзки тази седмица. Разгорещен разговор с партньора ви за пари е възможно да стане по-интензивен, отколкото всеки от вас е очаквал. Между лунно затъмнение във вашия 8-и дом на споделените ресурси и Меркурий, съединяващ Марс във вашата парична зона, може да се наложи да се обсъди голямо финансово развитие. 

Скорпион

През новата седмица ни очаква пълнолуние и лунно затъмнение в Телец, което ще попадне във вашия сектор на партньорството, създавайки мощна енергия за преходи в отношенията. Възможно е да възникне по-дълбоко обвързване между вас и някога случаен любовник, като това дори може да доведе до бъдещ годеж или брак. 

Стрелец 

През новата седмица необвързаните представители на зодията може да имат вълнуващи любовни емоции с определен човек, с когото да започнат комуникация, но не и на повърхностно ниво. Меркурий ще се свърже с Марс, който сега управлява вашия романтичен сектор. Това подравняване ще се случи в знака на Скорпион и вашия 12-и дом. 

Козирог

Чувствителността или чувствата може да проникнат във всичките ви романтични мисли тази седмица, за щастие по позитивен начин. Готови сте да отворите сърцето си за най-удовлетворяващите любовни преживявания, които някога сте имали. Лунно затъмнение ще освети вашия любовен сектор.

Водолей

Водолеи, възможно е да има сериозна повратна точка в любовния ви живот. Ако се срещате с някого, двамата сте готови да направите следващата стъпка и да заживеете заедно. Това ще бъде вълнуващо и завладяващо за вас. За други пък може да е седмица, в която да се постави началото на любовна раздяла, пише az-jenata.bg.

Риби

За необвързаните Риби има вероятност да останат напълно разочаровани от търсенето на любовта. И точно когато сте готови да се откажете от любовта, може да срещнете нов човек, който да се окаже ваш съсед, някой, с когото работите на едно място, някой във фитнеса и т. н. 

Снимка: pixabay