Неймар загърби изневерите и отново стана баща

Бебето е момиченце, кръстиха я Мави

10.10.2023 | 11:47 Редактор: Тодор Петров
Неймар загърби изневерите и отново стана баща

Неймар посрещна още един член в семейството си. 31-годишният бразилски футболист и приятелката му Бруна Бианкарди станаха родители на първото си общо дете. 

Бебето е момиченце, а раждането бе разкрито в петък в социалните мрежи. Двамата споделиха серия от снимки с дъщеря си, чието име е Мави.

"Нашата Мави дойде, за да запълни животите ни. Добре дошла, дъще! Ти вече си много обичана от нас... благодаря ти, че ни избра", гласи съобщението под публикацията.

Преди три месеца Неймар направи публично извинение към приятелката си, след като отново бе обвинен в изневяра, докато тя е бременна. Тогава той заяви, че пише тези думи заради нея и семейството ѝ, за да се опита да обясни необяснимото. По думите му, така иска да ѝ докаже, че има нужда от нея и иска да я запази в живота си. 

Бившият футболист на ПСЖ заяви, че е видял колко много тези слухове са наранили Бруна и колко много тя е страдала по време на период, който всъщност трябва да ѝ носи само радост. Именно затова е решил да покаже публичната си подкрепа към нея, както тя го е правила за него. 

Четете повече в tialoto.bg