Кой е най-подходящият спорт според зодията?

Звездите понякога могат да определят най-доброто за нас

30.08.2023 | 22:28 Редактор: Вяра Димова
Кой е най-подходящият спорт според зодията?

Изглежда, че звездата, под която сме родени е определяща не само за характера ни, но и за това как се отнасяме с другите, какви храни са полезни за нас, от какво трябва да се пазим. А защо да не се доверим на нашата зодия и да проверим кой е и най-подходящият спорт за нас?

Овен 

Вие сте огнена зодия и вашата планета е Марс - символ на положителната енергия. Надарени сте със сила на характера и страхотна, бихме казали безгранична енергия. Вие сте роден лидер на екип и като такъв, за вас е препоръчително да практикувате автомобилни състезания, мотокрос, колоездене, сърф, ски или бокс.

Телец 

Макар и да сте привидно спокойни, отвътре у вас кипи енергия. Със сигурност трябва да намерите начин да се освобождавате от стреса, тъй като за съжаление, имате склонност да приемате всичко прекалено присърце. Имате нужда от спорт, който съчетава спокойствие, концентрация и релакс. 
Спортовете, които са подходящи за вас са: джудо, голф, маратонно бягане или йога.

Близнаци 

Скъпи Близнаци, каквото и да правите, вие имате нужда от общуване, споделяне и движение. Вие сте въздушен знак, а вашата планета е Меркурий – символ на движението. Спортовете за вас са: капоейра, модерни танци, хип-хоп, тенис, ащанга йога.

Рак 

Бихме казали за вас, че сте изтъкани от емоции. Вие сте по-скоро творческа и артистична натура, отколкото спортист. За вас спортът е по-скоро начин да се разтоварите от емоциите си и да слушате тялото си.

Препоръчителните спортове за вас са: плуване, йога, бягане, гребане, водна гимнастика, танци.

Лъв 
Вашата звезда – Слънцето, ви предава нуждата от топлина и от това, да бъдете винаги на върха на класацията. За вас физиката ви е много важна, а поддържането на добра форма е от първостепенно значение.

Спортовете, които са подходящи за вас са: стречинг, бокс, хот йога, водна гимнастика, кросфит.

Дева 

С несравнимо ниво на концентрация, вие харесвате нещата да се правят така, както трябва. Препоръчителните спортове за вас са: маратонно бягане, йога, фехтовка, тай чи, стрелба с лък.

Везни 

За да се радвате на психически и физически баланс, за вас е много важно да се чувствате добре. Предпочитате спортове, които носят повече релакс, отколкото натоварване. Вие обичате да спортувате, при това нямате нищо против да го правите с любим човек или приятел. Спортовете за вас са: йога, танци, плуване, стречинг, пилатес, фигурно пързаляне.

Скорпион 

Според вас интензивността е единственото нещо, което си струва. Вие сте склонни да се нараните, да се отдадете на чувствата си, да стигнете до предела на силите си, да прескочите границите си – това за вас е магията на живота. Търсите бързи резултати. Ето кои са спортовете, които са подходящи за вас: бокс, гребане, скачане, колоездене.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay