Любов пред целия свят: Крис Мартин направи серенада на Дакона Джонсън

Изпълнителят на Coldplay е поздравил Джонсън с една от своите песни

25.06.2023 | 08:40 Редактор: Михаела Димитрова
Любов пред целия свят: Крис Мартин направи серенада на Дакона Джонсън

Всички сме чували и гледали за романтичните серенади, които някои герои в романтични филми изнасят на своята любима, за да ѝ покажат колко много я обичат. Често сме си мислили дали подобни жестове се случват и в реалния живот, дали някой мъж всъщност ще се осмели да направи подобна крачка и как би я направил?

Е, отговорът на тези въпроси може да даде Дакота Джонсън, която преди няколко дни разбра, че е една от най-обичаните дами в света, а заедно с нея го разбраха и още хиляди други.

Крис Мартин, който е от няколко години гадже на актрисата, ѝ отдели специален момент по време на концерт в Италия миналия месец. За него се заговори чак сега, тъй като видеото от случилото се започна бързо да обикаля социалните мрежи и да печели положителни реакции и коментари към фронтмена на Coldplay.

Според видеото, разпространено официално от Daily Mail, изпълнителят е слязъл от сцената, заобиколил я е и е намерил Джонсън, за да я поздрави по време на една от песните си. Всичко това се случва, докато китарата виси на врата на Мартин, той минава покрай десетки фенове, но очите и умът му са насочени само към любимата му жена. След като намира актрисата зад сцената, изпълнителят ѝ изпраща въздушна целувка, което предизвиква огромна усмивка върху лицето ѝ.

Повече по темата прочетете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС