Кралски експерт: Принц Уилям е избухлив, когато е около Чарлз III

Съпругът на Кейт Мидълтън може да бъде труден за понасяне

09.05.2023 | 14:55 Редактор: Искра Ангелова
Кралски експерт: Принц Уилям е избухлив, когато е около Чарлз III

Принц Уилям изглежда изключително търпелив и внимателен с хората, но когато е около баща си Чарлз, понякога е доста избухлив. Това са наблюденията на кралския експерт Робърт Джобсън. В своята книга, посветена на различните лица на новия крал, той разкрива как влияе на темперамента на по-големия си син.

Оказва се, че съпругът на Кейт Мидълтън може да бъде труден за понасяне, колкото и да не ни се вярва. И причина за това стават прищевките и заповедите на баща му, с когото прекарва все повече време заради неговите дела.

"Той е мотивиран човек и това може да го направи нетърпелив. Това може да направи Уилям избухлив, когато си има работа с Чарлз", пише той в "Нашият крал: Чарлз III". Джобсън допълва, че докато синът на Елизабет Втора пламва много лесно, то бързо му минава. За разлика от сина му Уилям, който рядко се успокоява за часове.

В своята книга по-малкият син на Чарлз потвърждава, че брат му е смятан за добронамерен. Много често двамата са се карали така, че дори са стигали до бой. След като принцът нарекъл Меган Маркъл груба, Хари се ядосал и бил хванат от него за яката. Разкъсал му колието и го бутнал на земята.

Четете цялата в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС