Ретрограден Плутон - предизвикателства и връщане към миналото

Този период ще продължи до 10 октомври

04.05.2023 | 13:03 Редактор: Искра Ангелова
Ретрограден Плутон - предизвикателства и връщане към миналото

Планетата на подземния свят, промените и трансформациите Плутон започна ретроградното си движение на 1 май и то ще продължи до 10 октомври. През периода ще можем да намерим търсения завършек и да затворим някои страници. Ето какво ни очаква, според "Collective World".

Овен

Да намерят своето място в света ще е по-лесно за тях сега, тъй като Плутон им дава увереност да заявят и покажат силата си. Може да има промени в приятелския кръг и професионалната среда. Неразрешените проблеми през последните 18 години най-накрая ще бъдат разрешени и ще има завършек. Някои приятелства приключват, други започват на чисто. Работата ще доведе до нови, различни прозрения. Може Овните да имат повече отговорности или да трябва да влязат в ролята на лидери. Готови са за предизвикателства.

Телец

Изкачването към върха е главна тема за Телците през периода. Трябва да намерят баланса между това как изразходват силата си и как създават граници. Амбициите и целите им се променят. Ще бъдат много по-решителни и мотивирани да постигнат това, което желаят. Ще преоценят философията си, вижданията си и плановете си за кариерата и бъдещето. Получават увереност и най-накрая намират музата, която ги вдъхновява и им помага да постигнат успехи в работа.

Близнаци

Това да обичат себе си и да приемат себе си напълно ще им даде сили и ще ги направи могъщи през периода. Близнаците ще бъдат окуражен да излязат от черупката си и да са в синхрон с творческите си способности. Ще разберат кои са силните им страни и ще решат да се фокусират над занаят, хоби, майсторство. Ретроградният Плутон им позволява да бъдат по-търпеливи, за да постигнат това, което искат, съобщава teenproblem.net.

Рак

На фокус са ученето на нови неща и порастването. Раците ще трябва да намерят боеца в себе си. Много стари теми, въпроси, проблеми от последните години отново излизат на преден план и трябва да се справят с тях. Но Раците са достигнали до повече прозрезния и вече имат повече вяра в себе си. Сега ще им е по-комфортно да приключат завинаги с някои любовни отношения, които са токсични. И ще станат независими.

Лъв

Плутон променя връзките и отношенията им в следващите няколко десетилетия. Планетата ги подтиква да се развият, що се касае и до любовните връзки, и до бизнес партньорствата. Динамиката в офиса се променя и ще има някои изненади. Нека са сигурни, че знаят всичко за плановете и графиците, че са една стъпка напред. Успехът идва при тях и най-накрая получават признанията, които заслужават.

Дева

Да простят на бившите си гаджета може да е нещо ново за тях, но през периода ще го направят. Осъзнават, че трябва да ги оставят в миналото, за да могат да продължат напред. Необвързаните може отново да се отдадат на стари навици и привички, що се касае до ходенето по срещи и романтичните отношения. Но бързо ще осъзнаят жестоката истина. Обвързаните ще се радват на периода - ще е изпълнен със стабилност и вълнение.

Везни

Поправят и обновяват любовния си живот. Освен това, Везните ще бъдат фокусирани върху това да намерят баланс между отговорностите вкъщи. Припомня им се, че трябва да се грижат за себе си, да бъдат търпеливи и да простят на себе си. Плутон връща някои теми и въпроси от миналото, но тези зодии са достатъчно силни и могат да постигнат успех. Въпреки че може да имат повече отговорности, готови са да се пуснат по течението.

Скорпион

Ретроградният Плутон им напомня, че трябва да са по-активни и дейни, що се касае до изразяването на себе си. Трябва да се чувстват по-комфортно, когато се потапят в мислите си и когато казват мнението си, когато заявяват вижданията си. Но нека не губят себе си в мисли и анализи, нека ги използват, за да създадат креативни идеи, които ще им помогнат да се излекуват и променят. Плутон ги окуражава да направят проучвания и да се фокусират над научаването на нови неща относно любимите си теми.

Стрелец

Плутон ще им покаже стойността им. Да се свържат отново със себе си ще им помогне да се научават да поставят себе си на първо място. През периода ще бъдат окуражени да се развиват, да блестят, да бъдат себе си - през извинения. Отварят се нови врати, пред тях ще има нови възможности. Ще се чувстват по-привързани към работата си и към хората около тях.

Козирог

Ще оценят собствената си ценностна система. Усещат ретроградното движение на Плутон доста силно. Това ги променя - самите тях, начина, по който мислят и начина, по който представят себе си. Независимостта им е поставена пред предизвикателства. Ще преценят кога има нужда да бъдат по-дипломатични. Увереността им също ще бъде подложена на изпитание, както и начинът, по който гледат на себе си. Да запомнят, че са могъщи и никой не може да ги спре.

Водолей

Промените при тях ще се разгръщат в следващите 2 десетилетия. Ще са по-малко стресирани и няма да имат чак толкова много отговорности. Периодът им дава достатъчно време за почивка, презареждане на батериите и бавни трансформации. Осъзнават колко е важно да се грижат за себе си и да си помагат сами. Да погледнат отново към всички уроци, които са научили и да ги включат в живота си.

Риби

Динамиката в някои връзки се променя в този период. Ретроградният Плутон им позволява да видят колко ценни са някои отношения. Сега е време за излекуване, справяне с проблемите и връщане към стари приятелства. Може и да формират нови приятелства. Чувстват се по-уверени относно създаването на нови и по-значими приятелства. Работят здраво, връщат се към миналото, преглеждат старата си житейска философия и създават стабилна основа за приятелствата. Нека са горди с вижданията си, мечтите и целите си, така ще могат да ги постигнат.