Не е шега: Семейство от Масачузетс удари джакпота три пъти подред с едни и същи числа

59-годишната сервитьорка Триша Джонсън заложи на числата от едно до девет

23.04.2023 | 13:28 Редактор: Вяра Димова
Не е шега: Семейство от Масачузетс удари джакпота три пъти подред с едни и същи числа

Семейство от американския щат Масачузетс удари джакпота три пъти подред с едни и същи числа, съобщава CBS News. 59-годишната сервитьорка Триша Джонсън първа игра, като заложи на числата от едно до девет. Известно време по-късно тя разбра, че е спечелила джакпота в размер на $100 хиляди долара.

"Мислех, че някой си прави шега с мен", сподели тя. След удържаните данъци печалбата на Джонсън възлезе на $71 000.

Няколко дни по-късно жената реши да използва същите числа в нов тираж. Вечерта на същия ден късметлийката повторно спечели $100 000. Джонсън не можеше да повярва на случилото се, затова събуди съпруга си, който потвърди, че е спечелила.

"Просто е лудост. Сякаш гръм удари два пъти на едно и също място", твърди жената.

Няколко седмици по-късно синът Джонсън, научавайки за нейния късмет, решава да играе на лотарията със същите числа. За изненада на родителите си той също спечели джакпота от $100 000. "Просто се смяхме, плакахме и се прегръщахме. Беше невероятно", възкликна Джонсън, цитирана от БГНЕС.

Жената планира да използва спечелените пари, за да ремонтира къщата си и да плати сметките си. Сега Триша Джонсън е известна на всички местни жители, а съпругът ѝ я нарича знаменитост.

Въпреки късмета си жената смята, че вече не може да печели с числата, които е избрала. "Така че вероятно мога да спра да играя с тях. Сигурна съм, че няма да се повтори", каза тя.

Снимка: pixabay