Хороскоп за 1 април: Рибите търсят баланс между мисли и чувства, напрежение за Близнаците

Стрелците ги чака непредвидено пътуване в приятна компания

01.04.2023 | 08:18 Редактор: Петя Кръстева
Хороскоп за 1 април: Рибите търсят баланс между мисли и чувства, напрежение за Близнаците

Тази събота носи известнo напрежениe. За какво да внимава всяка зодия?

Овен

От вас зависи как ще използвате собствената си енергия. Мислете за нещата такива, каквито бихте желали да бъдат, а не за предположения, от които ви е страх. Правилната гледна точка е основна предпоставка за правилни решения.

Телец

Преживяванията ще са контрастни. От стимулиращи и окуражаващи разговори с приятели до твърде досадни спорове с някого от роднините. Парадоксалното е, че най-далечните от тях ще имат най-големи и в същото време неоснователни претенции. Отстоявайте позициите си по начин, който не би предизвикал остри сблъсъци.

Близнаци

Напрегнат ден. Може да се почувствате като персонаж от поредицата: "Разкази с неочакван край". Силното ви оръжие в такива моменти е чувството за хумор, което и този път ще ви спаси от евентуални неприятности.

Рак

Ще направите всичко, което искате, ако действително знаете какво искате. Започнете ли да се колебаете между две и повече желания, наистина ще си останете само на етапа на размислите и бездействието.

Лъв

Каквито и промени да замисляте, започнете ги и ги осъществявайте, спазвайки стриктно изискванията на закона. Проверявайте предварително забраните, с които би трябвало да се съобразите. Никой няма да ви оправдае, ако сте ги нарушили поради незнание.

Дева

Ще се наложи да насочите вниманието си към стари теми и сюжети. Промяната на обстановката ще ви позволи да промените и вече приложени решения, да ги актуализирате и подобрите обстоятелствата в свой интерес.

Везни

Избягвайте проблемните разговори и сложните решения. Няма да стигнете до окончателна концепция по нито един от въпросите, които ви вълнуват и усещането за безсилие или безизходица може да ви се отрази депресиращо.

Скорпион

Преценявайте внимателно дали и в кои публични мероприятия да се включите. Съществуват предпоставки за инцидент, попадане в конфликтна ситуация. Не се намесвайте в разправии, основани на политически или спортни пристрастия.

Стрелец

Контактите ще са интензивни. Възможно е да се появи и вариант за непредвидено кратко пътуване с приятна компания. Не го пропускайте. Заедно с разходката и развлечението ще успеете да осъществите и някаква търговска уговорка.

Козирог

Потърсете най-новата публикувана информация и практики, прилагани във вашата професионална сфера. Запознайте се подробно, постарайте се да усвоите най-важното. Ще се явите подготвени на дискусия, в която съвсем непредвидено ще можете да се включите, пише az-jenata.bg

Водолей

Подхождайте предпазливо към осъществяването на новите си занимания. Не бързайте да се заемате, ако имате дори минимални неясноти. Има опасност да допуснете грешки, но няма да знаете, че са такива и корекциите може да се окажат невъзможни или пък твърде скъпи.

Риби

Стремете се да постигнете баланс между мислите и чувствата си. Само така ще можете да оцените обективно случващото се около вас и да намерите собственото си място в цялостната обстановка.

Снимка: Pixabay