Пореден труден момент за Шакира: Не може да напусне Испания, майка ѝ е хоспитализирана

Певицата иска да се премести по-бързо с децата в Маями

25.03.2023 | 12:35 Редактор: Михаела Димитрова
Пореден труден момент за Шакира: Не може да напусне Испания, майка ѝ е хоспитализирана

Колумбийската певица Шакира преживява труден момент в живота си. След раздялата с бащата на децата ѝ – Жерар Пике, звездата изля тъгата си в песни, като последната BZRP Music Sessions Vol. 53 счупи 14 световни рекорда на „Гинес“.

Въпреки успехите в кариерата, Шакира има проблеми и с испанските власти. В страната тя е заподозряна в укриване на данъци. Властите я подведоха под съд, след това стана известно за изневерите на Пике, последвана от шумна раздяла и сложен въпрос за попечителство над двамата им общи синове.

Певицата все пак реши да се премести с децата от Барселона в Маями. Но се наложи плановете отново да бъдат отложени. Този път се оказа, че причината за отлагането е майката на Шакира, която е хоспитализирана.

Нидия Рипол беше откарана в болница в Барселона, след като беше диагностицирана с кръвен съсирек в крака. Успоредно с това се появиха слухове, че майката на певицата е получила инсулт. Тази информация обаче все още не е официално потвърдена.

Припомняме, че наскоро Шакира трябваше да отложи дългоочакваното си заминаване от Барселона за Маями поради болестта на баща си Уилям Мебарак. Тогава той беше настанен в болница, тъй като е получил тежка травма на главата при падане.

Повече прочетете в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС