Джорджина проговори за първи път за мъртвородения си син: Роналдо ми помогна да се справя

"Над 40 милиона души ме следват, но никой не знае как се чувствам наистина", споделя половинката на Кристиано

17.03.2023 | 16:11 Редактор: Искра Ангелова
Джорджина проговори за първи път за мъртвородения си син: Роналдо ми помогна да се справя

Джорджина Родригес разказа за най-добрия и най-лошия момент в живота си досега. В трейлъра за втория сезон на нейния риалити сериал, тя плаче, говорейки за загубата на бебето близнак.

"Над 40 милиона души ме следват, но никой не знае как се чувствам наистина", казва половинката на Кристиано Роналдо в началото на видеото, което се върти по Netflix. То показва кадри от нейните професионални изяви, сред които многобройните фотосесии като модел.

"Тази година преживях най-добрия и най-лошия момент в живота си в един миг", обяснява Джорджина с тъга в очите.

В "Аз съм Джорджина" брюнетката ридае неутешимо, разкривайки подробности за това как е преминала през мъртвото раждане на своя син. Припомняме, че тя даде живот на момиченце през април. Малката Бела Есмералда се роди здрава, докато нейният брат близнак почина.

Роналдо помогнал на любимата си да се справи с трудния период

"Животът е труден, животът продължава. Имам причини да продължа напред и да бъда силна", казва Родригес, обяснявайки, че благодарение на Роналдо е успяла да се справи със стреса, да се погрижи за момиченцето и останалите деца след загубата.

"Крис наистина ме насърчи да продължа с дневния си ред. Той каза: "Джио, продължавай живота си, ще ти се отрази добре", продължава тя.

Децата и семейството - основният приоритет на Родригес

Красавицата до известния футболист коментира още, че сега е по-добре и единственият приоритет, който има в момента, са семейството и децата.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС