Травис Скот пребил мъж в нощен клуб?

Рапърът е обявен за издирване

03.03.2023 | 16:30 Редактор: Искра Ангелова
Травис Скот пребил мъж в нощен клуб?

Полицията в Ню Йорк е издала заповед за издирване и задържане на Травис Скот, след като рапърът е ударил мъж в лицето и е нанесъл щети за стотици долари в нощен клуб в Midtown.

Представители на органите на реда са се отзовали на обаждане в ранните часове на споборяда, когато е било съобщено, че звуков инженер е бил ударен в лицето в клуб Nebula, след като словесна свада се е превърнала във физическа. От полицията в Ню Йорк потвърждават, че е имало подобен инцидент, но отказват да идентифицират заподозрения. Все пак местните медии твърдят, че това е именно Травис Скот.

Смята се, че 30-годишният рапър също така е нанесъл щети на стойност 12 000 долара, след което си тръгнал с автомобила си.

"Въпреки че това очевидно е недоразумение и тотално превръщане на мухата в слон, ние работим активно с правоприлагащите органи, за да разрешим и изясним нещата. Уверени сме, че клиентът ни ще бъде изчистен от каквито и да било обвинения", казва адвокатът на Скот - Мичъл Шустър.

Травис, който е бивше гадже на Кайли Дженър и двамата имат дъщеря Сторми и син Айър, имаше участие с Дон Толивър по-рано през нощта, след като се появи изненадващо на сцената на клуб Irving Plaza. По-късно той се е преместил в нощния клуб в Midtown, където се случват предполагаемите нападения.

Дориан Харингтън, който наема Толивър за своето афтърпарти и е на сцената със Скот по време на изненадващата му поява, добавя, че всичко това е едно недоразумение и това, което е видял на сцената, напълно контрастира с това, което е прочел в медиите. "Купонът и нощта бяха страхотни и всичко беше мирно и спокойно", категоричен е Харингтън.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС