Разочарования, флирт или щастие: Какво очаква зодиите в любовен план през март?

Звездите ни съветват да избягваме партньори от минали любовни връзки

23.02.2023 | 14:28 Редактор: Петя Кръстева
Разочарования, флирт или щастие: Какво очаква зодиите в любовен план през март?

През новия месец март, ако искаме да привлечем любовта в живота си, ще бъде необходимо да сме внимателни към това, което се случва край нас. Звездите ни съветват да избягваме партньори от минали любовни връзки, тъй като те могат да доведат само до проблеми. Самотните представители на зодиака да се разделят с негативните мисли. Сериозно обвързаните двойки ще могат да сбъднат някои от мечтите си и да преодолеят някои кризи в отношенията си. 

Овен

В личен план март няма да бъде перфектен. Възможно е човек, към когото изпитвате топли чувства, просто да ги игнорира. За да постигнете реципрочна симпатия, ще трябва да положите повече усилия. Kогато Венера е във вашия знак, това ще ви се отдава по-лесно. Ако имате сериозна връзка, то е възможно вашите действия или тези на половинката ви да провокират конфликти особено ако става въпрос за налагане на мнение. Това може да се превърне в сериозен раздор. Бъдете предпазливи и се опитайте да не се провокирате един друг, проявявайте деликатност в отношенията и се отдавайте на приятни занимания заедно.

Телец

За Телците, които търсят любовта, звездите имат съвет – да се огледат около себе си. Възможно е човек в близкото ви обкръжение да изпитва емоции към вас и упорито да ви ги показва. Ако чувствата ви са взаимни, може лесно да започнете романтична връзка с него. Направете това само ако и двамата търсите сериозна връзка, а не мимолетно забавление, тъй като може да останете наранени, ако очакванията ви не се оправдаят. Ако и двамата търсите забавление, тогава няма проблем. Обвързаните Телци ще имат хубав любовен месец, но е важно да не забравят за романтиката.

Близнаци

Близнаци, ако все още не сте намерили човек, с когото бихте искали да изградите щастлива връзка, то март ви носи забавление и възможности за флирт. Не забравяйте, че това невинаги може да доведе до желания резултат. Време е да спрете и да направите избор. Има вероятност потенциален партньор да ви направи предложение за среща. След първата такава ще решите дали искате да изградите връзка с този човек, или да продължите да флиртувате с други. Обвързаните Близнаци ще успеят да реализират поне една мечта с любимия си човек и да задълбочат връзката си.

Рак

Скъпи Раци, през март ви очакват много приятни изненади, които любимият човек ви е подготвил. Това, разбира се, ще вдъхнови и вас да покажете повече привързаност, разбиране, подкрепа и любов. Този подход ще ви помогне да укрепите връзката си. Бъдете дейни и ще имате хубав месец. Търсещите своята половинка ще имат добри предпоставки да се забавляват, но едва ли ще създадат нова връзка през март.

Лъв

Представителите на зодията може да очакват значителни промени. Дали ще са положителни, или отрицателни, ще зависи от настроението ви. Звездите предупреждават да не се връщате в миналото - назад към минали отношения, тъй като това може да доведе до разпад на връзката. Помислете за романтика, кратко пътуване или друго приятно занимание за двама ви. За необвързаните Лъвове март носи приятни емоции и динамика в любовта. Забавления няма да липсват, но е по-вероятно те да са краткотрайни.

Дева

Деви, през новия месец настроението ви може да бъде променливо и непредсказуемо, а действията да предизвикат цял набор от реакции у любим човек. Бъдете внимателни, защото както може да имате хубави мигове, така и бързо може да се създадат конфликти. Звездите ви съветват да не приемате любовта на любимия си човек за даденост. Фокусирайте се върху общи занимания, които ще ви носят повече приятни емоции и не задълбавайте в дребните неща. Ако търсите своята сродна душа, март ще ви предложи вълнения, може дори и нови запознанства.

Везни

Онези Везни, които от известно време нямат партньор до себе си, може да се чувстват по-тревожни в тази посока. Това обаче не бива да е причина да се доверявате на всеки, който ви обърне внимание. Бъдете внимателни при избора на партньори за срещи и флирт, тъй като на следващ етап може да останете разочаровани. Грижете се добре за себе си, забавлявайте се - любовта, която си заслужава, няма да ви подмине. Сериозно обвързаните ще имат както хубави, така и по-напрегнати моменти. Не позволявайте на трети човек да се намесва във връзката ви

Скорпион

Възможно е при някои от Скорпионите да са се зародили силни емоции към определен човек, но те да не се окажат взаимни. Ако усетите, че това няма как да се промени, може да се наложи да се откажете. Ако това не е вашата ситуация и търсите любовта, то март ще ви я предложи, но е по-вероятно връзките ви да са мимолетни. Сериозно обвързаните представители на зодията ще се радват на споделеност и романтика. Може би е време да планирате следващото си пътуване.

Стрелец

Стрелците, които не са във връзка, определено са си изградили образ на идеалния за тях партньор. Това обаче може да се окаже пречка за тях особено ако човекът не отговаря на някои от точките в списъка с критериите им. или ако пришпорват събитията. Позволете си да се насладите на всеки момент, прекаран заедно със значим човек. Колкото по-добре опознаете неговите черти на характера, хобита, страхове, толкова по-силна ще бъде връзката ви. Онези от вас, които вече си имат сериозен партньор, е добре да обърнат внимание на комуникацията помежду си, на заниманията, които могат да разнообразят връзката им.

Козирог

За Козирозите във връзка ще бъде важно да помислят как да комуникират с любимия човек, особено в напрегнати ситуации. Честите промени в настроението ви в даден момент ще отегчат половинката ви. Вместо да се борите да наложите мнението си, насочете енергията си в друга посока. Споделете грешките си един към друг и се опитайте да не ги повтаряте. Само по този начин ще можете да мотивирате партньора си да продължи да изгражда отношения с вас. Търсещите нова любов няма да скучаят, но е важно да са дейни, тъй като прекалената недостъпност може да отдалечи определен човек от тях.

Водолей

В случай че през март се случи ситуация на напрежение във връзката ви, не бързайте да се оплаквате от любимия ви човек на близки и приятели. Това само ще изостри ситуацията и е възможно да не получите точните съвети или подкрепа. Бъдете мъдри, тъй като всеки има право на грешки и заложете на добрата комуникация помежду ви. Разбира се, не всички Водолеи ще имат конфликти в любовната връзка. Някои ще предпочетат романтиката. Търсещите нова любов ще флиртуват и ще се забавляват, пише az-jenata.bg

Риби

Скъпи Риби, ако искате да намерите щастието, научете се да цените тези хора, които са до вас в трудни моменти. Вашите прекалена самонадеяност и арогантност отблъскват хората. Анализирайки действията, предизвикали междуличностни конфликти, ще разберете в каква посока трябва да растете. Звездите ви съветват да намерите вътрешна хармония, тъй като това ще ви помогне да създадете или да поддържате стабилна любовната ви връзка. Споделеност, романтика, грижа - това е формулата за щастие в любовта през месец март.

Снимка: Pixabay