Започва сезонът на Рибите, време е да се отдадете на почивка

Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще имат много късмет през периода

18.02.2023 | 21:39 Редактор: Петя Кръстева
Започва сезонът на Рибите, време е да се отдадете на почивка

Сезонът на Рибите започва на 19 февруари и продължава до 20 март. Сега е време да обърнем повече внимание на себе си, да си вземем почивка, да релаксираме и да помислим за чувствата си. Водните знаци Рак, Скорпион и Риби ще имат много късмет през периода, а подвижните знаци Близнаци, Дева и Стрелец ще са по-стресирани и заети. 

Овен

Мисията им през сезона е да започнат на чисто. Бивши приятели, партньори, стари проекти, работни задължения и т.н. отново се появяват в живота им. Овните трябва да решат кое си струва да бъде запазено, да направят избори и да оставят някои неща в миналото завинаги.

Телец

Те и компанията им се чувстват страхотно през периода. Телците създават нови приятелства, където и да отидат. Прекарват много време с компанията, познати се превръщат в най-добри приятели, всичко е весело и забавно. Могат да постигнат нови цели, заедно с приятелите си, сега работата в екип е мечтаната работа.

Близнаци

Нека мечтаят смело. Точно сега всички погледи са вперени в тях, особено в работата. Важно е да дават най-доброто от себе си. Колкото по-добре се справят, толкова по-хубави ще са наградите за тях. Може в бъдеще да ги очаква повишение или увеличение на заплатата.

Четете повече по темата на teenproblem.net

Снимка: Pixabay