fallback

Мадона след наградите "Грами": Отново съм поставена в светлината на женомразството

Певицата реши да отговори на хората, които разкритикуваха нейния външен вид

08.02.2023 | 16:11 Автор: Михаела Димитрова

Изпълнението на Мадона на наградите "Грами" в неделя вечерта предизвика бурна реакция в социалните мрежи, а причината за това беше нейният външен вид. Много фенове останаха шокирани от "новото лице" на "Кралицата на попа". 

Мадона реши да отговори на своите критици с пост в Instagram, в който пише, че хората предпочитат да говорят за нейното лице, отколкото да се радват, че Ким Петрас е първата транссексуална жена на тази сцена, спечелила "Грами", което певицата определя като "исторически момент."

"Отново съм поставена в светлината на женомразството, което прониква в света, в който живеем. Свят, който отказва да почете жената след 45-годишна възраст и чувства, че трябва да я накаже, ако продължи да е своенравна, да работи здраво и да бъде приключенски настроена", продължава поста си Мадона.

"Никога не съм се извинявала за креативните избори, които съм правила, нито за начина, по който изглеждам или по който се обличам, и няма да започна да го правя. Критикувана съм в медиите от самото начало на моята кариера, но разбирам, че всичко това е тест. Щастлива съм, че мога да проправям път, за да може всички жени след мен да живеят по-спокойно в следващите години. Както казва Бионсе: "Няма да съкрушите душата ми", допълва певицата.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Любопитно
fallback