Любовен хороскоп 6-12 февруари: Скорпионите да се настроят романтично, Стрелците - за промени

Козирозите ще бъдат по-сигурни в чувствата си и ще задълбочат връзката си

05.02.2023 | 13:25 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп 6-12 февруари: Скорпионите да се настроят романтично, Стрелците - за промени

Започва седмица с много положителни любовни емоции за част от зодиите, други ще преживеят разочарования.

Овен

Въпреки че новата седмица може да започне с разногласия и проблеми в общуването с партньора, нещата ще се подобрят през втората ѝ половина. Позитивното отношение и достатъчната свобода във връзката ще дадат желаните резултати и отново ще се радвате на романтиката заедно. Тези от вас, които търсят своята сродна душа, ще се радват на добри резултати от положените усилия в общуването с някого.

Телец

Телци, прекарвайте свободното си време с партньора си, като може да си организирате някакво забавление, пътуване. Това ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Комуникацията ще се задълбочи и ще можете да споделяте повече, без да се страхувате от критика. Необвързаните представители на зодията може да имат интересно запознанство или да получат предложение от човек, когото вече познават.

Близнаци

Някои от необвързаните Близнаци може да се почувстват леко самотни. Но това може да се промени, ако поканите някого, когото харесвате на кино или на романтична среща. Всъщност, това е добра идея и за обвързаните представители на зодията. Помислете за нещо приятно, което може да правите с любимия човек. Връзката се нуждае от разнообразие, не го забравяйте. Ако сте необвързани, но изпитвате емоции към някого, помислете добре какво наистина искате от този човек и се уверете, че очакванията ви не са прекалено високи.

Рак

Скъпи Раци, напът сте да постигнете цел, към която се стремите от известно време. Позволете си да освободите емоциите си, за да се насладите напълно на случващото се. Звездите показват, че тази седмица е свързана повече с комуникацията, отколкото конкретно с романтиката. Мотивирайте се и постигнете това, което някога е изглеждало непостижимо за вас. Заложете на добра комуникация, без манипулации и напрежение.

Лъв

Обикновените връзки не са винаги само слънце и романтика. Ако искате вълнение и положителни емоции на щастие, ще имате нужда от спътник, който ще пътува през живота с вас. Когато става дума за любов, просто не забравяйте, че има слънчеви и облачни дни, нещата се променят бързо. Но просто такава е седмицата. От вас двамата зависи как ще си организирате времето., Не се поддавайте на негативни емоции. Необвързаните Лъвове няма да скучаят, може да имат и вълнуваща среща.

Дева

Тази седмица ще бъде трудно да запазите любовните си отношения от конфликти. И все пак несъгласието относно нови идеи или въпроси, които засягат вас и любимия човек, не трябва да разваля седмицата ви. Звездната карта показва, че няма да ви липсват енергия, ентусиазъм и самочувствие, които ще ви вдъхновят да разрешите всеки проблем, който може да пречи на вас и вашия партньор да продължите напред.

Везни

Ако през следващите дни не сте в много добро настроение, можете да си го изкарате на партньора си. Ще ви бъде доста трудно да устоите на критиката, дори когато разберете, че любимият човек не е виновен за състоянието ви. Звездите ви съветват да контролирате поривите си. Вашата импулсивност може да изложи на риск връзката ви. Необвързаните Везни ще се забавляват, но ако има някой нов човек в живота им, нека не бързат в отношенията си с него.

Скорпион

Добавянето на романтика към връзката ви ще ѝ се отрази положително. Любимият човек може да се нуждае от помощта ви по някакъв начин. Подкрепата и грижовността ви не само ще бъдат оценени, но и ще допринесат за това взаимоотношенията ви да станат още по-хубави. Използвайте креативността си, за да превърнете дома си в романтично гнездо. Необвързаните представители на зодията ги очакват хубави емоции и флиртове, информира az-jenata.bg.

Стрелец

Стрелци, бъдете готови за промени, които коренно ще променят живота ви. Звездите ви съветват да се съсредоточите повече върху себе си, да наблюдавате благосъстоянието си и как изглеждате, без значение дали сте във връзка или търсите нова любов. Самоувереността ще помогне да завладеете всеки – любимия човек или потенциален нов партньор.

Козирог

Скъпи Козирози, ако изпитвате сериозни проблеми в отношенията с интимната половинка, тази седмица внезапно ще почувствате голямо облекчение. Ще започнете да изпитвате по-голяма нужда от стабилност и сигурност във връзката. Добрата новина е, че можете лесно да върнете мира, любовта и удоволствието в живота си. Следващите дни са подходящи за преоткриване един друг с любимия човек, за надграждане на връзката, дори и за онези, които скоро са започнали нова такава.

Водолей

Отношението ви към живота ще бъде доста положително тази седмица, а това ще направи любовните ви взаимоотношения още по-хубави. Ще имате повече възможности с партньора ви за формиране на дълбока, интимна връзка, което ще се отрази положително на бъдещето на взаимоотношенията ви. Онези от вас, които все още не са готови да започнат нова връзка, трябва да избягват срещи, защото може да дадат фалшива надежда на някого.

Риби

Доброто настроение в дома ви може да бъде индикатор за степента на удоволствие на любимия човек. Ако смятате, че връзката ви е затънала в рутина, не се колебайте да си организирате нещо приятно. Скуката в личния живот ще се отрази и на любовния ви. Ето защо заложете на приятни емоции, които да раздвижат по някакъв начин и любовта. Тя винаги се нуждае от малко подправки, като интимност, романтика, пътуване и т. н.