Хороскоп за 5 февруари: Раците решават личен проблем, Телците ще импровизират

Рибите да мислят, преди да говорят

05.02.2023 | 08:06 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 5 февруари: Раците решават личен проблем, Телците ще импровизират

Овен

Прегледайте темите, с които сте се занимавали по време на пълнолунието миналия месец. Ще откриете варианти за подобряването, разширяването и актуализирането им, което ще ги направи доста по-ефективни.

Телец

Промяна на условията ще ви подскаже, че се налага да промените и част от замислите си. Преценете прагматично кои можете да отложите или да реализирате на части. Реагирайте своевременно и няма да претърпите загуби.

Близнаци

Хора, с които се познавате отскоро, но сте предизвикали симпатиите им ще ви предложат да участвате в изпълнението на някакъв творчески проект. Не отказвайте, дори да не се чувствате достатъчно подготвени. Приемете го като възможност да се убедите в собствените си умения.

Рак

Ще намерите правилния отговор на някакъв конфликтен въпрос, който ви противопоставя с децата ви, с родителите или с любимия човек. Ще изпитате огромно облекчение от факта, че у дома цари мир и разбирателство.

Лъв

Пълнолунието във вашия знак ще ви изпълни с усещане за свобода, разкрепостеност и увереност в собствените сили. Потърсете решение на казусите, които са ви най-трудни.

Дева

Не бъдете прекалено взискателни към хората от обичайното ви обкръжение. Ако отказват да се вслушат в препоръките ви и открито се противопоставят, опитайте да разберете причините. Може да се окажат основателни.

Везни

Желанията и стремежите ви за днешния ден ще са доста различни от тези на близките ви. Опитайте се да ги съчетаете, а ако установите, че е невъзможно, посветете времето предимно на собствените си предпочитания. Направете го внимателно, без да се конфронтирате с никого.

Скорпион

Събитията ще са разнородни и невинаги ще отговарят на очакванията ви. Приемете ги философски. Избягвайте импулсивните реакции и радикални решения, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Присъствието ви в интригуваща компания ще е съпроводено с комплименти и нови почитатели. Ако искате да запазите положителното им отношение към собствената си персона, не говорете за постиженията си.

Козирог

Отстоявайте интересите си, но не омаловажавайте и тези на околните. Търсете баланс между целите, които си поставяте и обективните възможности за постигането им. Не превишавайте предварително набелязаните финансови разходи.

Водолей

Благоприятна случайност ще ви даде възможност да възстановите или подобрите прекъснати преди време отношения. Възползвайте се. Не само няма да съжалявате, а и ще научите информация, за която до този момент не сте и подозирали.

Риби

Мислете за последствията от думите и действията си. В желанието си да ограничите влиянието на близките върху решенията ви, може да ги оскърбите несправедливо. Дори да не ви се разсърдят, ще изпитате чувство на вина.