Защо не старее? Каква е тайната на актьора Пол Ръд за добрата външност?

Забързаният график в Холивуд му се отразява добре

02.02.2023 | 23:25 Редактор: Вяра Димова
Защо не старее? Каква е тайната на актьора Пол Ръд за добрата външност?

"Фонтанът на младостта" е легенда, която се предава от уста на уста в продължение на поколения. Никой все още не го е открил или поне не е споделил за постижението си. А може би фонтанът съществува, но е скрит някъде в дома на Пол Ръд и той всяка вечер пие от него преди лягане. Поне това си мислехме допреди няколко дни, когато актьорът с младолико лице и неостаряващо тяло сподели тайната си.

Ръд е на 53 години. Забързаният график и начинът на живот в Холивуд обаче очевидно не му се отразяват така, както на повечето му колеги, и актьорът лесно може да ви заблуди, че е с 20 години по-млад.

В ново интервю за Men's Health Ръд споделя, че в действителност оръжието срещу напредването на годините всъщност е много достъпно и просто – сън. По думите на актьора, всеки трябва да си осигурява поне по осем часа на нощ.

"Хората постоянно ме молят да им изпратя диетичния си план, да им кажа по колко пъти тренирам и какво пия, дали ям въглехидрати и дали си позволявам вредни храни. Но най-важното нещо от целия ми режим е сънят", казва Ръд. 

Четете повече по темата в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС